Erik Juffermans Erik Juffermans
19/09/2022 10:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 19/09/2022 10:45

Cardano is klaar voor grote Vasil update na laatste voorbreidingen

cardano-ada-logo
Cardano nieuws
Cardano analyse: ADA koers storm mogelijk snel af op bodem

Foto: D.Prpic/Shutterstock

In minder dan een week gaat het gebeuren; de langverwachte Vasil update van het Cardano (ADA) netwerk. Na maanden van voorbereiding zal de update plaatsvinden op 22 september. De fanatieke Cardano-aanhang is erg bullish in afwachting van de update.

“Cardano is dood” – Oprichter haalt hard uit en verdedigt project
  • cardano-ada-logo
    Cardano nieuws

Cardano Transaction Chaining

De ontwikkelaars hebben de laatste voorbereidingen voor de update voltooid en het netwerk is, zoals ze zelf zeggen, ‘klaar’ voor Vasil. Een van deze belangrijke voorbereidingen is de lancering van Transaction Chaining. 

Transaction Chaining moet de oplossing zijn voor veel problemen binnen het Cardano netwerk. Met deze vernieuwing moet de decentralisatie van Cardano aanzienlijk verhoogd worden doordat transacties in een wachtrij worden gezet voordat ze op de blockchain verschijnen. Volgens de ontwikkelaars moet dit de langetermijngroei van Cardano ten goede komen. 

Is Cardano klaar voor Vasil?

Met de Vasil update die voor de deur staat, heeft Cardano concurrent Ethereum (ETH) ingehaald wat betreft sociale activiteit. Een grote reden hiervoor is echter de afname van de hype rond het Ethereum netwerk na de merge update van vorige week.

Na alle hype omtrent Ethereum weer afneemt, is dus nu Cardano aan de beurt. Zo leidt Cardano nu de top trending zoekopdrachten op het platform Lunarcrush. Het is duidelijk dat Cardano een hoop aandacht naar zich toetrekt in de crypto wereld. Dit is niet ongebruikelijk in afwachting van grote netwerk-updates.

Het zijn, ondanks de lage waardering van alle cryptocurrencies, mooie tijden voor Cardano. Vorige week werd een grote mijlpaal bereikt voor het Cardano netwerk toen de barrière van 50 miljoen transacties werd verbroken. Ook zijn het aantal adressen die tussen de 100,000 en 1 miljoen ADA (Cardano’s native token) bezitten gegroeid met 2% in de laatste 3 maanden.

Volgens de Cardano ontwikkelaars hoeven ADA houders in aanloop en tijdens de Vasil update geen actie te ondernemen. Er kunnen echter moeilijkheden zijn bij het opnemen van tokens wanneer crypto exchanges de update uitvoeren.

“ADA holders die exchanges of wallets gebruiken zullen niet nadelig beinvloed worden door de Vasil hard fork, en hoeven zich geen zorgen te maken over hun tokens. Sommige vertragingen of ontregelingen zijn echter mogelijk wanneer exchanges de veranderingen integreren.”

Deel dit artikel
Erik Juffermans

Met een politieke en culturele achtergrond is Erik geïnteresseerd in het grote plaatje. Wat zijn bijvoorbeeld de raakvlakken van crypto-assets met de globale politiek en het economische klimaat? Cryptocurrencies hebben volgens Erik de potentie om de wereld beter en eerlijker te maken, maar er zijn fascinerende en complexe obstakels.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie