Roy van Krieken Roy van Krieken
21/02/2022 06:08 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 21/02/2022 06:08

Experts verwachten een cardano prijs van $8 in 2025

cardano-ada-logo
Cardano nieuws
Experts verwachten een cardano prijs van $8 in 2025

Foto: DIAMOND VISUALS/Shutterstock

Het Cardano (ADA) netwerk maakt duidelijk mooie stappen de afgelopen tijd. Het netwerk haalt grote hoeveelheden nieuwe gebruikers aan boord en grote upgrades werden met succes doorgevoerd. Volgens een groep experts ziet de toekomst er voor Cardano dan ook erg mooi uit. Zij verwachten zelfs binnen een paar jaar een ADA koers van tenminste $8.

“Cardano is dood” – Oprichter haalt hard uit en verdedigt project
  • cardano-ada-logo
    Cardano nieuws

Cardano koers

In een onderzoek dat werd gepubliceerd door Finder werden 17 vooraanstaande fintech experts bevraagd over cardano. Deze experts zijn vrij eensgezind in hun vertrouwen in het Cardano netwerk. Het is volgens hen zelfs mogelijk dat Cardano de grootste proof-of-stake blockchain ter wereld wordt.

Het hoogtepunt van het onderzoek is het feit dat de experts verwachten dat aan het einde van dit jaar de cardano koers een prijs van $2,72 zal hebben bereikt. Dat zal menig ADA investeerders als muziek in de oren klinken, maar dit is nog niet alles.

Het panel van experts verwacht een ADA prijs van $8,18 in 2025 en zelfs een prijs van $58,04 in 2030! Uiteraard zijn dit slechts voorspellingen en onder geen beding garanties voor de toekomst.

Toekomst van cardano

Er zijn de afgelopen paar maanden een aantal belangrijk mijlpalen bereikt voor het Cardano netwerk. Het aantal wallets neemt op het moment met meer dan 100.000 per dag toe. Ook het transactievolume was een paar dagen geleden groter dan dat van zowel bitcoin (BTC) als ethereum (ETH).

Door de uitstekende on-chain signalen stellen sommige analisten dan ook dat cardano vandaag de dag extreem ondergewaardeerd is. De huidige prijs van cardano is volgens hen geen goede indicatie van de waarde van het netwerk.

Uiteraard heeft de ADA koers op het moment, net als vrijwel alle andere cryptocurrencies, last van de grote onzekerheid in de markten. Desalniettemin wordt er volgens veel analisten wordt gesteld dat de cardano koers in de nabije toekomst eigenlijk een opwaartse beweging zou moeten gaan maken op basis van goede fundamentals.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie