Rico Engelbarts
14/09/2018 18:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/09/2018 18:00

CEO Binance Changpeng Zhao is het niet eens met uitspraak Vitalik Buterin

Nieuws

Vitalik Buterin, mede-oprichter van Ethereum (ETH) tweette op 11 september dat “er geen kans op nog een groei van 1000% mee te maken in de crypto-ruimte”. Met die uitspraak ontketende Buterin een stormvloed aan kritiek op Twitter en ook Changpeng Zhao, CEO van Binance, was het niet met Buterin eens en zei het volgende:

Ik ben het hier nog steeds niet mee eens. Ik zeg dat “crypto absoluut nog 1000x en wel meer zal groeien!” Alleen al bij het bereiken van de USD-marktkapitalisatie is het al bijna verduizendvoudigd (en dat is dan maar één valuta met zeer beperkte use case), en de derivatenmarkt is zoveel groter.


Volgens Zhao, die op Twitter als CZ door het leven gaat, kan een duizendvoudige prijsstijging als iets onrealistisch beschouwd worden als we naar deze doelstelling kijken vanuit het oogpunt van de traditionele financiële markt. Maar tegelijkertijd benadrukte hij dat de markt voor cryptocurrency een groot potentieel heeft om de traditionele markt te overstijgen:

Je kunt de omvang van de traditionele markt ook niet gebruiken om het het potentieel van nieuwe technologieën of industrieën te meten. Als je de grootte van de taximarkt gebruikt zou hebben (en mensen hebben dat gedaan) om het potentieel van Uber in te schatten, zou je er flink naast zitten.

https://twitter.com/cz_binance/status/1039709993425981442

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.
Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie