CEO_circle_coinbase_verkiezen_ethereum_boven_bitcoin

CEO’s Circle en Coinbase verkiezen Ethereum boven Bitcoin

0

Executives en exploitanten van grote crypto-conglomeraten, die vele miljarden dollars waard zijn, zijn optimistischer over Ethereum (ETH) dan over Bitcoin (BTC), de meest dominante cryptocurrency op de wereldmarkt.

Deze week zei Jeremy Allaire, mede-oprichter en CEO van Circle, in Fast Money op CNBC dat Ethereum de katalysator kan zijn voor de volgende crypto-rally, vanwege de “enorme” hoeveelheid ontwikkelaars-activiteit op de Ethereum-blockchain.

Verschillende analisten hebben onthuld dat ETH momenteel meer dan 300.000 ontwikkelaars op haar netwerk heeft en sinds mei elke maand meer dan 50.000 nieuwe ontwikkelaars heeft mogen verwelkomen.

Allaire zei dat het Ethereum-netwerk, als basis voor verschillende soorten blockchains en d’Apps, cruciaal is voor de groei van crypto op de lange termijn:

Een van de dingen die vorig jaar de cryptomarkt echt versterkt hebben, was eigenlijk dat met name Ethereum een soort plek creëerde waar je apps bovenop kon bouwen.

Brian Armstrong, CEO van Coinbase, is consequent optimistisch over ETH sinds eind 2017, toen hij onthulde dat hij meer Ether bezit dan Bitcoin. Afgelopen week verscheen Armstrong nog op de 20ste plaats van de door Fortune opgestelde lijst van de meest invloedrijke jonge personen ter wereld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws