Rico Engelbarts
21/07/2018 15:42 1 min. leestijd
Bijgewerkt op 21/07/2018 15:42

CEO’s Circle en Coinbase verkiezen Ethereum boven Bitcoin

Nieuws
CEO_circle_coinbase_verkiezen_ethereum_boven_bitcoin

Executives en exploitanten van grote crypto-conglomeraten, die vele miljarden dollars waard zijn, zijn optimistischer over Ethereum (ETH) dan over Bitcoin (BTC), de meest dominante cryptocurrency op de wereldmarkt.
Deze week zei Jeremy Allaire, mede-oprichter en CEO van Circle, in Fast Money op CNBC dat Ethereum de katalysator kan zijn voor de volgende crypto-rally, vanwege de “enorme” hoeveelheid ontwikkelaars-activiteit op de Ethereum-blockchain.
Verschillende analisten hebben onthuld dat ETH momenteel meer dan 300.000 ontwikkelaars op haar netwerk heeft en sinds mei elke maand meer dan 50.000 nieuwe ontwikkelaars heeft mogen verwelkomen.
Allaire zei dat het Ethereum-netwerk, als basis voor verschillende soorten blockchains en d’Apps, cruciaal is voor de groei van crypto op de lange termijn:

Een van de dingen die vorig jaar de cryptomarkt echt versterkt hebben, was eigenlijk dat met name Ethereum een soort plek creëerde waar je apps bovenop kon bouwen.

Brian Armstrong, CEO van Coinbase, is consequent optimistisch over ETH sinds eind 2017, toen hij onthulde dat hij meer Ether bezit dan Bitcoin. Afgelopen week verscheen Armstrong nog op de 20ste plaats van de door Fortune opgestelde lijst van de meest invloedrijke jonge personen ter wereld.

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie