Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Crypto-investeringsfonds van half miljard dollar aangekondigd door Andreessen Horowitz

Het durfkapitaalbedrijf Andreessen Horowitz heeft een nieuw investeringsfonds aangekondigd dat gaat investeren in crypto-netwerken en -bedrijven, Crypto Fund II genaamd. Het is goed nieuws voor de crypto-sector aangezien het om een investeringsfonds van maar liefst een half miljard dollar gaat. Het fonds werd op 30 april aangekondigd op de website van de durfkapitalist.

De aankondiging begint met:

We vinden het belangrijk om te blijven investeren in de langetermijnontwikkeling van het internet om in de behoeften van de komende decennia te voorzien. Daarom zijn we verheugd om een nieuw fonds van $515 miljoen aan te kondigen dat zal worden gebruikt om te investeren in crypto-netwerken en -bedrijven.

- Advertentie -

De $515 miljoen die Andreessen Horowitz ophaalde ligt boven het initiële doel van $450 miljoen, wat tevens een positief signaal is. Het bedrijf lanceerde in 2018 ook al een cryptofonds ter waarde van $300 miljoen.

Het nieuwe fonds moet gaan investeren in nieuwe betaaloplossingen, waar blockchain-technologie en cryptocurrencies zich natuurlijk perfect voor lenen. Daarnaast moet er worden geïnvesteerd in moderne store of value’s, oftewel opslag van waarde. Andere gebieden waar het fonds geld in gaat steken is gedecentraliseerde finance (DeFi), nieuwe manieren voor creators om geld te verdienen en Web 3, een volledig gedecentraliseerd internet.

De aankondiging wordt afgesloten met:

In slechts een decennium van bestaan heeft crypto verschillende golven doorgemaakt. Bij elke nieuwe golf strekken de toepassingen van crypto zich uit tot een groter aantal categorieën en komen meer visionaire ondernemers de ruimte binnen. Als jij een van hen bent, horen we graag van je.

Begin dit jaar adviseerde de bekende bitcoin (BTC) bull Tim Draper millennials in bitcoin te investeren. Volgens hem is het huidige banksysteem “een oldsmobile, een hele oude oldsmobile.”

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.397,98 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.397,98 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...