Timo Bult Timo Bult
26/01/2020 07:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 26/01/2020 07:00

Tim Draper adviseert millennials te investeren in bitcoin (BTC)

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Tim Draper adviseert millennials te investeren in bitcoin (BTC)

In een interview op 23 januari stelt de bekende durfkapitalist Tim Draper dat millennials in bitcoin (BTC) zouden moeten investeren. Volgens hem werkt het banksysteem namelijk niet meer en vergelijkt het met een “oldsmobile”. Draper deed zijn uitspraken tijdens een interview met FOX Business.
Tijdens het interview benoemt Draper de enorme staatsschulden waar de jongere generaties mee te maken hebben. Volgens hem zullen deze nooit afbetaald kunnen worden. Hij legt uit:

Het huidige banksysteem is een “oldsmobile”, een hele oude oldsmobile. Het gaat niet goed met Millennials. Ze zijn geboren in een wereld vol met schulden en met de huidige lonen kunnen ze deze nooit afbetalen.

Volgens Draper zijn de jongere generaties, ook wel generatie Y genoemd, “huurders geworden in plaats van kopers, omdat ze wel moeten.” Draper gaat verder met te zeggen:

Ik denk dat als je iets wilt dat echt werkt, ga dan voor bitcoin of crypto, “the new way.” Richt je op de toekomst. Wat voor je vader en opa nog werkte, zal niet meer voor jou werken. Verwacht niet dat je een pensioen kunt opbouwen door elke keer een paar centen opzij te zetten.

Draper is een bekende voorstander van bitcoin. Afgelopen december benadrukte hij nog dat zijn voorspelling dat bitcoin naar de $250.000 zal stijgen, niet gebaseerd is op het bekende stock-to-flow model. Draper verwacht namelijk dat het Lightning Network, een schalingsoplossing voor bitcoin, de reden zal zijn voor de enorme stijging.
Zijn voorspelling deed hij al in begin 2019. Op meerdere momenten heeft hij echter benadrukt dat hij bij zijn voorspelling blijft. Dat Draper hoopt op een nieuwe all-time high (ATH) is op zich niet gek. Zo kocht hij in 2014 voor $18 miljoen 29.656 inbeslag genomen bitcoins tijdens een veiling.
De nieuwe wekelijkse analyse van David staat online! Hij spreekt in zijn analyse “De 200 dagen moving average (MA)” een paar belangrijke MA’s!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Bitcoin nieuws

nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
Bitcoin Cash (BCH) vindt belangrijk steunniveau en nadert omslagpunt
Bitcoin bullmarkt voorbij? Voorspeller van 2018 crash waarschuwt voor top
Peter kocht 's werelds eerste
Peter kocht ’s werelds eerste “Bitcoin Lamborghini” voor slechts €106
Advertentie