Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
22/10/2019 15:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 22/10/2019 15:30

Davids Macro Update (video): Bitcoin (BTC) en de death cross

Nieuws
davids_macro_update_video_en_de_death_cross

We hebben een leuke video voor jullie! Iedere week neemt Crypto Insider David een video op die in onze members-omgeving verschijnt. In deze zogeheten Macro Update bespreekt David dat er een hoop gebeurt op de bitcoin-markt, maar – zoals hij in zijn laatste wekelijkse column al aangaf – dat het tegelijk vrij saai is.
Na het aantikken van de $14.000 hadden we initieel een consolidatie rond de $10.000. Vervolgens maakten we een dip mee naar laag in de $8.000-regio, en nu zien we een nauwere consolidatie; we hebben het over momenten waarop veel mensen denken ‘wat moet ik nu?’ Nu komt er volgens David in ieder geval een death cross aan, maar is dat zo angstaanjagend als het klinkt? Klik op de video en leer aan de hand van grafieken en de uitleg van David hoe hij naar de huidige situatie kijkt.
Wil je wekelijks een Macro Update van David kunnen kijken en daarbij trading signals, geschreven uitleg over technische analyse en cryptocurrency-projecten, toegang tot Ask Me Anything (AMA) sessies én iedere doordeweekse dag een koersvideo ontvangen? Meld je dan nu aan voor onze exclusieve content voor members en probeer het een maand gratis! Wil je met ons en inmiddels bijna 1200 leden de discussie aangaan over alles wat cryptocurrency en blockchain te maken heeft? Klik dan hier om ons gratis Telegram-kanaal te joinen!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie