Discussier met alle crypto insiders via Telegram

De cryptocurrency industrie in Wit-Rusland groeit razendsnel

Uit recent onderzoek blijkt dat een groot aantal bedrijven dat met cryptocurrency te maken heeft zich heeft gevestigd in het Belarus Hi-Tech Park, nadat de regering in de hoofdstad Minsk crypto-gerelateerde activiteiten voor haar inwoners heeft gelegaliseerd.

Het onderzoek meldt dat de toegenomen eenvoud van het registreren van een crypto-gerelateerd bedrijf in de regio de reden is voor de toename van crypto-activiteit. In het rapport wordt echter wel duidelijk gemaakt dat er nog meer behoefte is aan duidelijke richtlijnen en gedetailleerde voorschriften om meer investeerders naar het gebied te trekken.

Uit het rapport blijkt dat in totaal 388 cryptocurrency bedrijven in het gebied te vinden zijn. Het lijkt erop dat de voornaamste aanleiding voor deze groei te maken heeft met het presidentiële besluit, of decreet, wat ongeveer 10 maanden geleden werd genomen.

- Advertentie -

Decreet №8 werd vorig jaar ondertekend door president Loekashenko. Het besluit is gericht op de ontwikkeling van de digitale economie. Een van de belangrijkste doelen was om buitenlandse hightechbedrijven naar de voormalige Sovjetrepubliek te trekken.

Het decreet dat crypto-gerelateerde activiteiten zoals exchanges, Initial Coin Offerings (ICO’s) en cryptocurrency-mining legaliseert (uitsluitend voor entiteiten die in het Belarus Hi-Tech Park staan geregistreerd), is geïdentificeerd als de drijvende kracht achter de snelle groei die deze regio de laatste tijd heeft doorgemaakt.

Een goed voorbeeld van een populair en succesvol crypto-bedrijf in het Hi-Tech Park is Aetsoft: een blockchain-ontwikkelingsbedrijf dat sinds 2014 diensten verleent aan ICO’s en gedecentraliseerde exchanges. Het bedrijf heeft klanten over de hele wereld.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€10.910,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.944,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.960,50 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.000,30 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.099,70 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€10.910,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.944,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.960,50 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.000,30 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.099,70 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...