DoopieCash DoopieCash
29/11/2023 20:02 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 29/11/2023 14:56

Kan ethereum naar $10.000 stijgen door beursfonds?

icon-ethereum
Ethereum nieuws

Foto: DoopieCash

Net als een Bitcoin (BTC) spot ETF is er nu ook een Ethereum (ETH) spot ETF aangevraagd door Blackrock. De grote vraag is natuurlijk wat de ETF gaat betekenen voor Ethereum holders. In deze video wordt er eerst een vergelijking getrokken tussen de fundamentals van Ethereum en dat van alle overige coins, alvorens de prijsontwikkeling in kaart wordt gebracht.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen hier €10,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

ETH achterstand op BTC

In de prijs ontwikkeling zien we dat Ethereum in vergelijking met Bitcoin nog een stuk achter loopt. Op Bitcoin kunnen we al spreken van een mogelijke bullmarkt, maar voor ethereum moet dit nog maar blijken. Gaat de ETF (aanvraag) hier verandering in brengen?

De prijs achterstand in vergelijking met Bitcoin schept wel kansen. De spread tussen beiden betreft momenteel ± een procent of 40 als we kijken naar beide prijsconstructies. In het scenario voor prijsontwikkeling naar de bovenzijde worden de belangrijkste levels van weerstand in kaart gebracht.

Maar is de 10.000 dollar voor Ethereum realistisch? Om deze vraag te beantwoorden word de vergelijking getrokken met voorgaande bullmarkt stijgingen, waaruit blijkt dat er slechts 20% van de stijging van de vorige bullmarkt nodig is om dit resultaat te bewerkstelligen. Tel daarbij op dat het voor ‘nieuw geld’ interessanter wordt om in te stappen door de realisatie van de ETF. Dit maakt de kans zeer aannemelijk, maar zoals altijd bestaat er niet zoiets als een garantie in de financiële markten.

Advertentie

Leer bitcoin traden met DoopieCash

DoopieCash biedt een breed scala aan mogelijkheden voor iedereen die wil leren traden. Voor de echte beginners is er de gratis cursus crypto trading. Deze cursus is speciaal ontworpen om beginners te helpen en mee te nemen in de wereld van cryptocurrencies.

Voor degenen die al enige ervaring hebben of meer willen leren, biedt DoopieCash Trading Leerprogramma’s. Deze programma’s zijn geen basis- of allroundcursussen met veel onnodige onderwerpen, maar twee makkelijk te volgen en zelf ontworpen trading systemen. De mannen van DoopieCash hebben dus voor ieder wat wils!

Deel dit artikel
DoopieCash

DoopieCash is opgericht door Berry en Chris. Op hun YouTube kanaal zetten zij zich al vanaf 2018 dagelijks in om kennis en ervaring met trouwe volgers te delen. Met gezamenlijk ruim 20 jaar ervaring in het traden en investeren probeert DoopieCash zo zorgvuldig mogelijk kennis over te brengen aan ambitieus Nederland. DoopieCash leert je op een zorgvuldige manier je geld aan het werk te zetten waarbij risico management de drijfveer achter de strategie is. Zorg jij dat je het minste risico loopt? Dan zullen de meeste verdiensten overblijven als resultaat. Benieuwd naar de inhoud? Kom kennis maken met het team van DoopieCash Traden en Investeren: Zoek naar DoopieCash Traden & Investeren op YouTube en op Discord of naar @doopiecash op Instagram, Twitter en TikTok.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie