Geef je carrière een boost met een gratis crypto-training!

Geen onderdeel…
Geef je carrière een boost met een gratis crypto-training!

Foto: Besjunior/Shutterstock

Wekken blockchain en cryptocurrencies je interesse en zie je er voor je carrière potentieel in het fenomeen? Dan kan het handig zijn om er het één en ander extra over te leren. Het is vrij complex en uitgebreid, daarom is het niet zo gek als je niet het naadje van de kous weet. Een cursus kan je daarmee op weg helpen.

Het nut van blockchain en crypto

Cryptovaluta en blockchain zijn in de ogen van Crypto Insiders natuurlijk één van de belangrijkste en grootste trends van de komende jaren – daarom bestaat de website natuurlijk. Waar de jaren ‘90 in het teken stonden van de opkomst van het internet stond het voorgaande decennium in het teken van het maken van toepassingen voor het wereldwijde web.

Sociale media zoals Facebook, WhatsApp en Google’s YouTube zagen het levenslicht. Webservices zoals die van Amazon veroverden de wereld met een nieuwe manier van winkelen en bedrijfsvoering. Nadat de basis van het internet was gelegd vormde dit ‘Web 2.0’, het internet in de praktijk.

De afgelopen paar jaar stond in het teken van nog iets veel ingrijpenders: blockchain. Vlak na de Kredietcrisis in 2008 kwam Satoshi Nakamoto met Bitcoin (BTC) op de proppen. Lang wist niemand wat het precies was, maar ondanks alle hobbels op de weg ontketende crypto en blockchain een nieuwe revolutie die nog steeds gaande is.

Met blockchain kun je vertrouwen opwekken, doordat je kunt garanderen dat bepaalde informatie zoals transacties ‘echt’ zijn. Cryptocurrencies vormen een decentraal alternatief voor het bestaande financiële systeem en voor elke bestaande gecentraliseerde applicatie. Alles bij elkaar vormt dit ‘Web 3.0’. Dit moet de kleine internetgebruiker zijn kracht weer teruggeven.

Verbreed je crypto-kennis met cursus

Het is inmiddels uitontwikkeld genoeg om je carrière erop in te richten en om je bedrijfsmodel erop af te stemmen. Maar dat gaat niet altijd even gemakkelijk. Gelukkig kunnen diensten zoals Growth Tribe je daarbij helpen. Dit bedrijf biedt een uitgebreid aanbod aan cursussen op een groot aantal vakgebieden, waaronder data-analyse, marketing, bedrijfskunde, leiderschap en (web)design.

Nieuw is de cursus rondom crypto en Web 3. Hierin worden de basisprincipes behandeld, waaronder die van Ethereum (ETH), Decentralized Finance (DeFi) en Smart Contracts.

De Nederlandse overheid steunt bovendien het project met STAP-financiering. Hiermee krijg je tot 1.000 euro cadeau van de Nederlandse overheid. Wel is het hiervoor een vereiste dat je EU-inwoner bent of partner bent van een EU-inwoner, tussen de 18 en 67 jaar bent en sinds maart van 2020 voor minimaal zes maanden een inkomen hebt gehad in Nederland.

De blockchain-cursus kost je 995 euro, met de STAP-tegemoetkoming kun je deze dus gratis afronden. Mooi meegenomen in deze tijd van hoge inflatie.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie