Home Nieuws ICO's Berichtendienst Telegram houdt binnenkort een publieke ICO

Berichtendienst Telegram houdt binnenkort een publieke ICO

Berichtendienst Telegram hield de grootste private initial coin offering (ICO) ooit in 2018 voor de Gram token, de cryptocurrency van Telegram. Uit een persbericht van vandaag blijkt dat er nu een publieke ICO gepland staat voor de Telegram Open Network (TON) token.

Telegram haalde vorig jaar een recordbedrag van $1,7 miljard op in een ICO alleen voor geaccrediteerde investeerders. Een kleinere publieke ICO staat gepland op 10 juli op de Japanse cryptocurrency exchange Liquid. Een volledige publieke ICO staat gepland voor oktober dit jaar.

- Advertentie -

Liquid biedt de tokens niet direct aan via Telegram, maar via een partnerschap met Gram Asia, de grootste aandeelhouder van de token in Azië. De tokens kunnen gekocht worden met Amerikaanse dollars alsmede de stable coin USDC.

Investeerders moeten zichzelf eerst registeren op de Liquid exchange en dienen zich te identificeren met een ID-kaart en een selfie. Mike Kayamori, mede-oprichter en CEO van Liquid, zegt het volgende over de ICO in het persbericht:

We zijn verheugd om samen te werken met Gram Asia om de Gram token verkoop te lanceren, wat geweldig nieuws is voor onze community die native gebruikers van Telegram zijn. We delen de visie voor een veiliger en open systeem voor waardeoverdracht om de reguliere invoering van cryptocurrencies mogelijk te maken.

Na de enorm succesvolle ICO van de uiterst populaire berichten-app, zijn de verwachtingen voor de cryptocurrency van Telegram zeer hooggespannen. Michael Novogratz, CEO van Galaxy Digital en bekend bitcoin (BTC) bull, zei onlangs dat hij denkt dat de cryptocurrency van Facebook of Telegram een kans maakt om een “echte valuta” te worden.

Crypto Insiders heeft ook een eigen Telegramkanaal. Je kunt er 24/7 met ons en onze community praten over de laatste ontwikkelingen in de cryptocurrency-markt en de koersen van bitcoin en altcoins. Aanmelden doe je hier!

Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitrush
Reviewed
€-1,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.199,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.262,47 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.265,43 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€8.273,01 Kopen
5
SATOS
Reviewed
€8.635,65 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: K.O. in aantocht voor financiële markt

Wat een tijd om in te leven. Er gebeurt op economisch vlak zo ontzettend veel dat het bijna niet bij te benen is. Waar...

Volgens onze analist Michiel is één ding zeker, Bitcoin zal de komende maanden de ware vuurproef ondergaan! Lees verder in zijn meest recente column!

Meer columns en analyses lezen? Bekijk dan zeker ook onze Crypto Talk.