Rico Engelbarts
04/07/2018 15:38 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 04/07/2018 15:38

Investeringsplatorm Republic rondt financiering af om platform te tokeniseren

Nieuws
repblic_rond_financiering_van_12_miljoen_dollar_af_om_platform_te_tokeniseren

Een retail investeringsplatform, Republic genaamd, heeft onlangs een financiering van $12 miljoen afgerond, om aan de tokenisatie van haar platform te beginnen, onder leiding van Binance Labs en NGC ECO Fund. De financieringsronde werd ook ondersteund door ZK Capital, Oyster Ventures, FBG Capital, Hazoor Capital, East Chain, Zhen Fund en anderen.
Republic, dat vorig jaar startkapitaal ontving van AngelList, NextGen Venture Partners, Oyster Ventures, RenGen en Grand Central Tech, verwijst naar haar grondbeginselen van partnerschap, naleving en eerlijke toegang, als relevant voor het ecosysteem van wereldwijde crypto-investeringen.

Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving

“Crypto-koorts” blaast ondernemerschap een nieuw leven in

Kendrick Nguyen, CEO van Republic, zei dat het doel van het bedrijf is om de belangrijkste marktplaats voor particuliere investeringen te worden, en haar missie is om diverse participaties in alle soorten ondernemerschap te vergroten. Hij zei dat de wereldwijde “crypto-koorts” de missie van het bedrijf heeft versneld en dat wereldwijde samenwerking nodig is om bestaande complexiteiten aan te pakken en de crypto-industrie in staat te stellen snel en op verantwoorde wijze uit te breiden.
Republic begon eind vorig jaar met het aanbieden van token-sales aan geaccrediteerde en niet-geaccrediteerde beleggers. Tientallen crypto-projecten zijn wereldwijd door tienduizenden beleggers ondersteund.
Het platform is nu op zoek naar de tokenisatie van alle financiële producten op haar platform, en het is van plan haar tokens te gebruiken om naast functioneel gebruik ook economische rechten te bieden.

Advertentie

Aanhangers prijzen initiatief

Ella Zhang, hoofd van Binance Labs, zei dat Republic nieuwe kansen biedt om deel te nemen aan startups. De “democratisering van toegang” tot investeren in startups komt overeen met de waarden van Binance Labs.
Tony Gu, van NEO Global Capital, zei dat Republic met haar regelgeving een staat van dienst heeft opgebouwd voor het selecteren van geloofwaardige projecten en het handhaven van een transparant proces. Transparantie en compliance zijn belangrijk voor de algemene acceptatie van blockchain-technologieën en cryptocurrencies, zei hij.
Sophie Liao van Oyster Ventures loofde de ambitie van Republic om crypto te gebruiken om de ICO-economie te laten groeien.

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie