repblic_rond_financiering_van_12_miljoen_dollar_af_om_platform_te_tokeniseren

Investeringsplatorm Republic rondt financiering af om platform te tokeniseren

0

Een retail investeringsplatform, Republic genaamd, heeft onlangs een financiering van $12 miljoen afgerond, om aan de tokenisatie van haar platform te beginnen, onder leiding van Binance Labs en NGC ECO Fund. De financieringsronde werd ook ondersteund door ZK Capital, Oyster Ventures, FBG Capital, Hazoor Capital, East Chain, Zhen Fund en anderen.

Republic, dat vorig jaar startkapitaal ontving van AngelList, NextGen Venture Partners, Oyster Ventures, RenGen en Grand Central Tech, verwijst naar haar grondbeginselen van partnerschap, naleving en eerlijke toegang, als relevant voor het ecosysteem van wereldwijde crypto-investeringen.

“Crypto-koorts” blaast ondernemerschap een nieuw leven in

Kendrick Nguyen, CEO van Republic, zei dat het doel van het bedrijf is om de belangrijkste marktplaats voor particuliere investeringen te worden, en haar missie is om diverse participaties in alle soorten ondernemerschap te vergroten. Hij zei dat de wereldwijde “crypto-koorts” de missie van het bedrijf heeft versneld en dat wereldwijde samenwerking nodig is om bestaande complexiteiten aan te pakken en de crypto-industrie in staat te stellen snel en op verantwoorde wijze uit te breiden.

Republic begon eind vorig jaar met het aanbieden van token-sales aan geaccrediteerde en niet-geaccrediteerde beleggers. Tientallen crypto-projecten zijn wereldwijd door tienduizenden beleggers ondersteund.

Het platform is nu op zoek naar de tokenisatie van alle financiële producten op haar platform, en het is van plan haar tokens te gebruiken om naast functioneel gebruik ook economische rechten te bieden.

Aanhangers prijzen initiatief

Ella Zhang, hoofd van Binance Labs, zei dat Republic nieuwe kansen biedt om deel te nemen aan startups. De “democratisering van toegang” tot investeren in startups komt overeen met de waarden van Binance Labs.

Tony Gu, van NEO Global Capital, zei dat Republic met haar regelgeving een staat van dienst heeft opgebouwd voor het selecteren van geloofwaardige projecten en het handhaven van een transparant proces. Transparantie en compliance zijn belangrijk voor de algemene acceptatie van blockchain-technologieën en cryptocurrencies, zei hij.

Sophie Liao van Oyster Ventures loofde de ambitie van Republic om crypto te gebruiken om de ICO-economie te laten groeien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws