Discussier met alle crypto insiders via Telegram

LIVE AMA maandag 6 juli 20:00 uur: Wat gaat bitcoin (BTC) dit jaar doen?

Maandag 6 juli om 20:00 uur ’s avonds verzorgen onze analisten Stef en John weer een live Ask Me Anything (AMA) sessie! In deze editie zullen beide heren in gaan op de vraag wat bitcoin dit jaar gaat doen en hoe deze vraag te benaderen. Iedereen die meekijkt zal vragen kunnen stellen en zich kunnen mengen in een interessante discussie! Ben je member? Dan bieden we je van te voren al de gelegenheid om je vragen in te schieten. Hou de website of ons YouTube-kanaal in de gaten om op de hoogte te blijven! Niets missen? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal!

Eerder je vraag indienen? Meld je aan in onze omgeving voor members en krijg niet alleen de mogelijkheid om eerder een vraag in te dienen, maar krijg ook doordeweeks koersvideo’s, uitleg, interessante discussies, trading signals en meer. Kom de eerste 30 dagen gratis proberen!

- Advertentie -

In de voorgaande AMA gaven John en Stef antwoord op vragen van onze members. Er werd onder andere gesproken over de prijsactie van bitcoin, het toekomstperspectief van Bitcoin, trading-strategie en waarom er soms minder aandacht is voor altcoins:

In de AMA daarvoor bespraken analisten David en Michiel de wereldwijde reactie op het coronavirus en hoe die reactie zich vertaalde naar de markt voor cryptocurrencies. Kijk die AMA hieronder terug:

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.708,91 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.755,02 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.786,52 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.833,13 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.708,91 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.755,02 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.786,52 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.833,13 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...