Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) hash rate tussen de VS en Iran kan leiden tot flinke prijsstijging, verwacht Keiser

De “Mona Lisa of the 21st century” zal volwassen worden wanneer Trump met Maduro en Ayatollah Khomeini voor Bitcoin (BTC) hash rate strijdt, zegt Max Keiser. Bitcoin zal de $500.000 raken omdat Amerika een grote hash oorlog aangaat met Iran en Venezuela. Deze oorlog is al begonnen, aldus Keiser.

In de meest recente aflevering van Keiser Report TV voorspelt Keiser dat de Iraanse en Venezolaanse regimes Trump dwingen om Bitcoin te omarmen. Doordat Teheran mogelijk 3% van de Bitcoin hash rate in beheer heeft, en Venezuela sinds kort Bitcoin transacties accepteert, is het maar een kwestie van tijd tot de VS mee wil doen aan de strijd voor de hash rate van Bitcoin.

- Advertentie -

“Iran heeft al 3% van de wereldwijde hash-snelheid behaald, dus nu denk ik dat Venezuela vrij snel 3-5% zal krijgen”, zei Keizer.

“En dan zal Amerika op een gegeven moment zeggen: ‘We moeten de 21e-eeuwse ruimterace van Bitcoin mining betreden’, en dan zullen ze proberen 20% van de hash-snelheid te zoeken, en dan gaat de beveiliging dramatisch omhoog, en de prijs gaat naar $400.000, $500.000.”

Keiser zegt dat bitcoin voor hem de “hervorming van de vrijheid van meningsuiting” betekent. Iets dat de overheid het volk afpakt aangezien zij de valuta beheren en hierdoor hun positie in de staat.

“Bitcoin is de Mona Lisa van de 21e eeuw: het is zelfbewust, het observeert ons door de kwantummechanische aspecten van technologie en het kanaliseert de ogen van God”, vervolgde hij.

“Dus dit is God die naar ons kijkt door middel van het protocol en probeert te achterhalen:‘ Hoe kunnen we deze menselijke soort repareren omdat ze door het centrale bankwezen ver van het spoor zijn geraakt?”

Hij sloot af met te zeggen:

“De waarheid is dat als je individuele soevereiniteit wilt, als je gerechtigheid wilt, als je niet-censuurbare, onverconficeerbare, onverwoestbare rijkdom wilt, er is maar één manier om te gaan – en dat is Bitcoin.”

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.223,89 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.223,89 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...