Rico Engelbarts
01/07/2020 13:02 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 01/07/2020 13:02

Bitcoin (BTC) hash rate tussen de VS en Iran kan leiden tot flinke prijsstijging, verwacht Keiser

icon-mining
Mining
Bitcoin (BTC) hash rate tussen de VS en Iran kan leiden tot flinke prijsstijging, verwacht Keiser

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

De “Mona Lisa of the 21st century” zal volwassen worden wanneer Trump met Maduro en Ayatollah Khomeini voor Bitcoin (BTC) hash rate strijdt, zegt Max Keiser. Bitcoin zal de $500.000 raken omdat Amerika een grote hash oorlog aangaat met Iran en Venezuela. Deze oorlog is al begonnen, aldus Keiser.
In de meest recente aflevering van Keiser Report TV voorspelt Keiser dat de Iraanse en Venezolaanse regimes Trump dwingen om Bitcoin te omarmen. Doordat Teheran mogelijk 3% van de Bitcoin hash rate in beheer heeft, en Venezuela sinds kort Bitcoin transacties accepteert, is het maar een kwestie van tijd tot de VS mee wil doen aan de strijd voor de hash rate van Bitcoin.
“Iran heeft al 3% van de wereldwijde hash-snelheid behaald, dus nu denk ik dat Venezuela vrij snel 3-5% zal krijgen”, zei Keizer.

“En dan zal Amerika op een gegeven moment zeggen: ‘We moeten de 21e-eeuwse ruimterace van Bitcoin mining betreden’, en dan zullen ze proberen 20% van de hash-snelheid te zoeken, en dan gaat de beveiliging dramatisch omhoog, en de prijs gaat naar $400.000, $500.000.”

Keiser zegt dat bitcoin voor hem de “hervorming van de vrijheid van meningsuiting” betekent. Iets dat de overheid het volk afpakt aangezien zij de valuta beheren en hierdoor hun positie in de staat.
“Bitcoin is de Mona Lisa van de 21e eeuw: het is zelfbewust, het observeert ons door de kwantummechanische aspecten van technologie en het kanaliseert de ogen van God”, vervolgde hij.

“Dus dit is God die naar ons kijkt door middel van het protocol en probeert te achterhalen:‘ Hoe kunnen we deze menselijke soort repareren omdat ze door het centrale bankwezen ver van het spoor zijn geraakt?”

Hij sloot af met te zeggen:

“De waarheid is dat als je individuele soevereiniteit wilt, als je gerechtigheid wilt, als je niet-censuurbare, onverconficeerbare, onverwoestbare rijkdom wilt, er is maar één manier om te gaan – en dat is Bitcoin.”

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie