Timo Bult Timo Bult
29/09/2019 06:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 29/09/2019 06:00

Bitmain lanceert binnenkort platform om mining-bedrijven en hardware-eigenaren te verbinden

icon-mining
Mining
Bitmain lanceert binnenkort platform om mining-bedrijven en hardware-eigenaren te verbinden

Tijdens de World Digital Mining Summit (WDMS) op 8 tot en met 10 oktober in Frankfurt zal Bitmain zijn World Digital Mining Map (WDMM)-platform lanceren. Dit platform helpt eigenaren van mining hardware mining farms te vinden die hun hardware kunnen hosten. Daarnaast zal het platform van Bitmain mining farms gepersonaliseerde diensten gaan leveren.
Dit maakt het bedrijf bekend in een onlangs verschenen persbericht. Het platform zal zowel de operaties van mining farmers als kleinere miners winstgevender maken. Zo schrijft het bedrijf in de aankondiging:

Om efficiënt te blijven, zijn eigenaren van mining hardwaren regelmatig op zoek naar locaties met de juiste omstandigheden en energiebronnen voor cryptocurrency mining. De WDMM zal de eerste wereldwijde bron zijn die hen verbindt met mining-bedrijven die de beschikbare energiebronnen hebben om ze tegen betaling te hosten.

Directeur Mining Farm van Bitmain voegt hier aan toe:

De WDMM maakt cryptocurrency-mining op de lange termijn duurzamer door mining-bedrijven en hardware-eigenaren op een geheel nieuwe manier te verbinden. Het maakt deel uit van ons streven om miners voortdurende ondersteuning te bieden gedurende de levensduur van hun hardware en om de algemene groei van de sector te ondersteunen,

Het komt erop neer dat mining-bedrijven die nog capaciteit over hebben zich kunnen registreren op het platform. Kleinere miners kunnen vervolgens verbonden worden met deze bedrijven zodat zij hun mining rigs kunnen hosten.
Daarnaast zal Bitmain ook gepersonaliseerde diensten aan gaan bieden aan dergelijke bedrijven. Zo zal het de bedrijven onder andere gaan adviseren over hoe een mining farm het best ontworpen kan worden. Verder legt CMO van CV Mining, Gregory Ohanessian, uit:

Door op de WDMM te worden vermeld, kon ik miners vinden die hun rigs in mijn faciliteit willen hosten. Bitmain kon me verbinden met de juiste klanten om de extra capaciteit die ik had in te vullen. Dit is de ondersteuning die ik nodig had om me te helpen mijn faciliteit sneller uit te breiden,

Crypto Insider David heeft weer bitcoin (BTC) koers weekanalyse voor je klaarstaan! Benieuwd wat hij verwacht voor de lange termijn? Lees dan hier verder.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Timo is hoofdredacteur van Crypto Insiders en een gepassioneerde voorstander van de real-world toepassingen van cryptotechnologie. Zijn interesse werd gewekt tijdens zijn werk voor een groot Fins accountancybedrijf, waar hij onderzoek deed naar het toepassen van blockchain door financiële bedrijven. Ook voor zijn Master’s thesis bleef hij in de cryptohoek. Hij onderzocht hoe NFT’s in kunnen worden toegepast in games, en welke uitdagingen daar liggen. Timo gelooft dat cryptotechnologie onze economie inclusiever, eerlijker en welvarender kan maken, en dat de transparantie van deze technologie corruptie in ontwikkelingslanden kan tegengaan.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Grote leegloop bij bitcoin miners op komst, zegt bankgigant JPMorgan
Bitcoin stijging zal van korte duur zijn, volgens mega-bank
Advertentie

Trending Mining nieuws

Bitcoin miners groeien gigantisch door stijgende koersen
Bitcoin miners groeien gigantisch door stijgende koersen
Advertentie