Wiebe Koehoorn Wiebe Koehoorn
11/02/2022 18:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 11/02/2022 18:00

3 eenvoudige tips om de beste NFT’s te vinden

Nieuws

Hoe vind je de beste non-fungible tokens (NFT’s)? Waar moet je precies naar kijken? Vandaag spreek ik met Jaap van het NFT- en metaverse-project Vulcan Forged. Jaap vertelt ons op een heel begrijpelijke manier hoe de wereld van NFT’s er op dit moment uit ziet en waar deze wereld in de toekomst naartoe gaat. We spreken over play-to-earn-projecten waarbij je geld kunt verdienen door games te spelen. En we kijken naar de belangrijkste factoren waar je naar kunt kijken voordat je een non-fungible token koopt.

Nieuw Nederlands crypto project groeit als kool en gaat voor meer

De toekomst van NFT’s en play-to-earn

Zelf denk ik dat NFT’s veel groter zullen zijn dan het nu is. Bij NFT’s denken we nu voornamelijk aan plaatjes die verhandeld worden. Maar NFT’s kunnen op veel verschillende manieren worden gebruikt.

Bij Vulcan Forged hebben ze verschillende games waarin je jouw NFT’s kunt gebruiken. Je kunt ze ook van de ene game naar de andere sturen. En je kunt dus ook geld verdienen door te gamen. Door dit soort functies denk ik dat NFT’s nog weleens mainstream zouden kunnen gaan. Dit zie ik zelf al om me heen gebeuren. ‘Normale’ gamers stappen in de wereld van play-to-earn en vinden het geweldig dat ze eindelijk geld kunnen verdienen met gamen.

Ikzelf ben eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heb me vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heb ik mijn levensmissie gevonden: een financieel gezond leven voor iedereen. Op mijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maak ik onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij ik gebruikmaak van mijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volg ik de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op mijn website!

Deel dit artikel
Wiebe Koehoorn

Wiebe is eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heeft zich vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heeft hij zijn levensmissie gevonden: ervoor zorgen dat iedereen een financieel gezond leven kan leiden. Op zijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maakt hij onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij hij gebruikmaakt van zijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volgt Wiebe de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Wiebe voert zijn levensmissie uit door veel waarde te bieden in zijn video’s, e-books en Discord-community. Ben je benieuwd hoe Wiebe jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op zijn website https://www.nesami.com/nl.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie