PostNL’s NFT ‘Crypto stamp’ hint #3: Op de boerderij of het platteland?

icon-nft
NFT nieuws

Shutterstock / Jacqueline van Kerkhof

Het eindsignaal nadert! We zijn namelijk alweer bij de derde ronde van de Crypto Chase van PostNL beland. Door mee te spelen maak je kans om de allereerste NFT-cryptopostzegels van het Nederlandse postbedrijf te bemachtigen. Inmiddels hebben we al twee rondes achter de rug en dat betekent dat het vandaag tijd is voor de op-een-na-laatste hint van de Crypto Chase! Een plekje op de felbegeerde whitelist komt nu wel heel erg dichtbij.

PostNL NFT-cryptopostzegel

Wat houdt die Crypto Chase nu precies in? Het is een spel dat PostNL in samenwerking met Crypto Insiders heeft bedacht om ervoor te zorgen dat geïnteresseerden gegarandeerd een NFT-cryptopostzegel, de NL crypto stamp, kunnen bemachtigen. De oplage is erg beperkt en bij vergelijkbare cryptopostzegels in het buitenland waren deze binnen de kortste keren uitverkocht.

Zij die beslist niet buiten de boot willen vallen,, doen er daarom goed aan om mee spelen met de Crypto Chase. Elke week wordt er door PostNL een hint gegeven over het dier dat op deNL crypto stampde NL crypto stamp te zien zal zijn. Mocht je na vier hints in staat zijn om het verband te leggen, en ook daadwerkelijk het goede antwoord doorgeven, dan is de kans dat je de eigenaar wordt van een unieke NFT-cryptopostzegel groot.

Dit is alweer de derde hint. Als je de vorige twee hints hebt gemist dan kun je je hier nog inlezen. 

Dan volgt nu: Hint nummer drie!

Te hooi en te gras

In het boek Te hooi en te gras blikt schrijver Rien Poortvliet met heimwee terug op het traditionele boerenbedrijf en plattelandsleven. Een boek over boeren, boerderijen, vee en nog veel meer. PostNL heeft hierover in 2020 een prachtig postzegelvel uitgebracht.

Afbeelding 1: De derde hint in de PostNL Crypto Chase

Leeft het beest op de boerderij of misschien toch elders op het platteland?

👉🏼 Doe mee met de Crypto Chase en geef hier je antwoord door!

Nog maar één hint te gaan!

Dat was alweer de derde en op-een-na-laatste hint van de Crypto Chase.. Mocht je op dit moment nog niet in staat zijn om het verband tussen deze en de voorgaande hints te leggen? Wellicht dat de laatste hint de nog ontbrekende schakel zal zijn.

Volgende week zal de grote finale plaatsvinden en deze kun je op dat moment zoals gewoonlijk weer vinden op Crypto Insiders.

Voor meer informatie over de NL crypto stamp kun je hier terecht.

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie