PostNL Crypto NFT postzegel: Kans op een NFT collectorsitem

icon-nft
NFT nieuws
De tweede ronde van de PostNL Crypto Chase. Speel mee en maak kans op unieke NFT-cryptopostzegels

Het is weer zover. Een nieuwe ronde van het spel waarmee je kans maakt om op de whitelist te komen voor de allereerste NFT-cryptopostzegel van PostNL is aangebroken. Vorige week werd de eerste hint gegeven in het raadsel en het is vandaag tijd voor de tweede ronde. Speel mee en wellicht bemachtig jij een plekje op de felbegeerde whitelist.

NL Crypto Stamp

De Crypto Chase van PostNL is in samenwerking met Crypto Insiders opgezet om ervoor te zorgen dat geïnteresseerden met zekerheid een unieke NFT-cryptopostzegel, de NL crypto stamp, kunnen bemachtigen wanneer deze op 2 september in de pre-sale gaat. De oplage is beperkt en vergelijkbare acties in andere landen hebben uitgewezen dat de NFT-cryptopostzegels als warme broodjes over de toonbank gaan.

Je kunt zo’n plekje op de whitelist in handen krijgen door mee te spelen aan een spel; de Crypto Chase. Elke week zal er door PostNL een hint gegeven worden over het dier dat op de NL crypto stamp te zien zal zijn. Mocht je het goede antwoord weten na het bestuderen van de hints, dan kun je dus kans maken op de NFT-cryptopostzegels!

Vorige week werd de eerste hint bekend gemaakt. Mocht je de aftrap van de Crypto Chase toevallig gemist hebben, dan kun je je hier nog inlezen.

Typisch Nederlands

De postzegelserie Typisch Nederlands had in 2021 het thema ‘Woningtypen en gevels die kenmerkend voor ons land zijn.’ In de uitgifte van 4 januari stond de stolpboerderij centraal. De vierkante stolpboerderij met piramidevormig dak ontstond halverwege de 16e eeuw in Noord-Holland. Kenmerkend voor dit Nederlandse boerderijtype is dat het hele boerenbedrijf – mensen, dieren en oogst – onder één dak werd samengebracht.

NFT_crypto_stamp_hint2
Afbeelding 1: De tweede hint in de Crypto Chase

Een dier dat op om rond deze boerderij leeft zou zomaar het beest op de postzegel kunnen zijn!

👉🏼 Doe mee met de Crypto Chase en geef je antwoord door!

Volgende week volgt een nieuwe hint

Dat betekent dat we ondertussen alweer op de helft zijn van de Crypto Chase en er nog slechts twee hints zullen volgen. Wellicht wordt het antwoord langzaam duidelijk, maar misschien heb je nog meer hints nodig om tot het juiste antwoord te komen. Dat is helemaal geen probleem, het gaat er namelijk om dat je aan het einde van het spel het verband tussen de verschillende hints kunt leggen.

De derde hint zal over precies over een week hier op Crypto Insiders verschijnen. Houd de website dus goed in de gaten!

Voor meer informatie over de NL Crypto Stamp kun je hier klikken.

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie