Doe mee en kom op de whitelist voor de allereerste NFT postzegels van PostNL

icon-nft
NFT nieuws
doe_mee_en_kom_op_de_allereerste_whitelist_voor_de_crypto_postzegel_NFT

Fortgens Photography / Shutterstock

Vorige week maakte Crypto Insiders bekend dat PostNL in zee gaat met de crypto-industrie. Er zullen dit najaar namelijk door PostNL unieke non-fungible token (NFT) cryptopostzegels worden gelanceerd. Bij soortgelijke uitgiften van buitenlandse posterijen is bewezen dat NFT-postzegels razend populair zijn en snel uitverkopen. Daarom heeft PostNL een spel bedacht waarmee mensen een plekje op de whitelist voor de eerste verkoop kunnen bemachtigen. 

De ‘Crypto Chase’

Op vier momenten, beginnend met vandaag, wordt er door PostNL in samenwerking met Crypto Insiders een hint gegeven over het dier dat fier op de NFT postzegels wordt afgebeeld. Als je in staat bent om het verband tussen de verschillende hints te leggen en het juiste beest weet te raden, maak je kans op een felbegeerd plekje op de whitelist. De eerste hint volgt verderop in dit artikel!

In dat geval wordt voor jou de aankoop van een ‘NL crypto stamp’ gereserveerd. Door het unieke karakter en de beperkte oplage van de cryptopostzegels is dit een uitgelezen kans voor zowel verzamelaars als cryptohandelaren. De NFT-cryptopostzegel is namelijk ook verhandelbaar op de Polygon (MATIC) blockchain.

Op 2 september zullen de winnaars bekend worden gemaakt. Op dat moment zal ook de pre-sale van start gaan voor iedereen die onverhoopt geen plekje op de whitelist heeft weten te bemachtigen. 

Dan volgt nu de allereerste hint van de vierdelige Crypto Chase!

Circus Herman Renz

De geschiedenis van Circus Herman Renz gaat bijna honderd jaar terug, toen Arnold van der Vegt, de overgrootvader van Herman Renz, met zijn gezin circusvoorstellingen gaf in de buurt van Rotterdam. Alhoewel het circus na de voortzetting in 1996 de beschikking had over eigen dieren, waaronder Afrikaanse olifanten en paarden, werden alle overige acts ingehuurd. Op 19 september 2011 verscheen een speciale serie van tien postzegels ter gelegenheid van het vermeende 100-jarig bestaan van Circus Renz.

postnl_crypto_chase_hint_herman_renz

Volgende week volgt een nieuwe hint

Dat was alweer de allereerste hint! Weet je niet welk specifiek dier hier nu bedoeld wordt? Niet getreurd, dat is namelijk helemaal niet gek. Er volgen nog drie andere hints en door het verband te leggen tussen alle vier de hints zullen oplettende lezers in staat zijn om tot een goed antwoord te komen.

Hou deze eerste hint goed in het achterhoofd en maak je klaar voor de volgende ronde. Deze verschijnt maandag 15 augustus hier op Crypto Insiders.

Voor meer informatie over de NL Crypto Stamp kun je hier klikken

 

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie