Robin Hazekamp Robin Hazekamp
01/05/2024 14:12 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 01/05/2024 12:13

Nederlands cryptoproject geeft exclusieve NFT-collectie gratis weg

icon-nft
NFT nieuws
Nederlands cryptoproject geeft exclusieve NFT-collectie gratis weg

Foto: Hassel Stock/Shutterstock

Het nieuwe Nederlandse Planq Network (PLQ) zet nu een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van haar ecosysteem met de introductie van een eigen NFT-collectie. Planq, in samenwerking met Crypto Insiders, heeft om dit te vieren een leuke giveaway opgezet waar alle lezers aan mee kunnen doen.

Lees verder hoe je mee kunt doen en wellicht een leuke prijs kunt winnen.

De eerste NFT-collectie van Planq

De door het Planq-team gecreëerde NFT-collectie bestaat uit 10.000 unieke tokens en markeert de eerste officiële NFT-uitgifte door de Planq Foundation. De collectie gaat live op 1 mei 2024 om 14:00 Nederlandse tijd, met een startprijs van 20 PLQ per NFT. Deze prijs zal stapsgewijs toenemen, wat het extra interessant maakt voor investeerders.

Houders van deze NFT’s krijgen niet alleen een exclusieve ‘planqonaut’-rol in de Planq Discord-community, maar zullen ook de mogelijkheid hebben om hun NFT’s op een later moment te verhandelen. Dit introduceert een boeiende laag van interactie binnen het Planq ecosysteem, waar gebruikers kunnen leren over het beheren van tokens in hun eigen wallets en hoe interacties binnen het Planq-netwerk in de praktijk werken.

Speciale giveaway voor Crypto Insiders-lezers

In samenwerking met Crypto Insiders biedt Planq een speciale giveaway: 250 NFT’s worden gratis beschikbaar gesteld aan de lezers van Crypto Insiders. Deelnemen aan deze NFT-giveaway is eenvoudig. 

Om in aanmerking te komen, hoeven lezers alleen maar het onderstaande formulier in te vullen met hun e-mailadres en Ethereum (0x) adres. Winnaars zullen spoedig bericht krijgen en kunnen vervolgens hun NFT in ontvangst nemen.

Formulier

Blijf op de hoogte

Door mee te doen, ontvang je mogelijk niet alleen gratis NFT’s, maar help je ook mee aan de groei van het Planq netwerk. Dit biedt je een unieke kans om aan de leiding te staan van financiële vernieuwing binnen de wereld van cryptocurrency.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van NFT’s en de nieuwste ontwikkelingen binnen het Planq ecosysteem, is dit een unieke kans. Om geen enkele update te missen, is het aan te raden om Planq op Discord en Telegram te volgen. 

Hier worden regelmatig updates gegeven over het airdrop-schema, nieuwe projectlanceringen en andere belangrijke gebeurtenissen. Maar ook in de Crypto Insiders Discord hebben we een apart kanaal waar alles over Planq besproken wordt!

Deel dit artikel
Robin Hazekamp

Toen Robin in de Europese politieke wedstrijd iMEP opeens moest verzinnen hoe de EU effectieve regelgeving op moest stellen voor cryptocurrency, stond hij even met zijn mond vol tanden. Terwijl hij zijn achtergrondonderzoek uitvoerde, ontdekte hij de voordelen van deze economische noviteit. In Robins visie gaan de EU en cryptocurrency hand in hand. Met een scherpe blik analyseert Robin hoe politiek en cryptocurrency elkaar zowel aanvult als tegenwerkt.

Net binnen
Trending
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Crecimiento explosivo de las memecoins: ¿burbuja o valor duradero?
Na regen komt zonneschijn: Alle Nederlanders ontvangen 1 miljoen PEPE gratis
Moeder gooit computer met 100 Bitcoin weg, mist kans op miljoenen
Moeder gooit computer met 100 bitcoin weg, mist kans op miljoenen
Advertentie

Trending NFT nieuws

Christiano Ronaldo & Binance onthullen crypto collectie ondanks rechtszaak
Christiano Ronaldo & Binance lanceren crypto collectie ondanks rechtszaak
Advertentie