Roy van Krieken Roy van Krieken
14/08/2023 06:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/08/2023 06:00

Nederlandse crypto lancering nadert: 50.000 investeerders wachten

icon-nft
NFT nieuws

De Nederlandse crypto gemeenschap is in de ban van een gloednieuwe sensatie op het gebied van crypto: Arcomia (RCM). Dit Nederlandse crypto project is op het punt gekomen waar velen al lang reikhalzend naar uitkijken. Op 18 augustus staat de officiële lancering namelijk op de planning en met meer dan 50.000 volgers en investeerders die het moment afwachten, belooft deze dag vuurwerk.

In aanloop naar hun lancering heeft Arcomia een nu een wel heel verleidelijk aanbod: voor degenen die zich voor 18 augustus aanmelden staat er namelijk een royale beloning van 3000 RCM tokens te wachten. Om deze bonus te ontvangen, meld je aan via deze link.

Arcomia’s volgers: een krachtige crypto community

De indrukwekkende gemeenschap van Arcomia is verspreid over meerdere platforms. Met 30.000 leden op Discord, een behoorlijke aanwezigheid van 25.000 volgers op Twitter en nog een aanzienlijke groep op Instagram, is het duidelijk dat dit project de aandacht heeft getrokken van zowel gamers als crypto enthousiastelingen wereldwijd. Via regelmatige video-updates houdt het team van Arcomia hun volgers op de hoogte van ontwikkelingen, en de anticipatie groeit met elke nieuwe update.

Daarbij kunnen degenen die niet kunnen wachten tot de officiële lancering alvast een duik nemen in de wereld van Arcomia door non-fungible tokens (NFT) aan te schaffen op de Arcomia marktplaats. Deze NFT’s zijn niet zomaar digitale hebbedingetjes; het zijn items die spelers straks in Arcomia’s metaverse kunnen gebruiken en dragen. 

Denk aan high-tech jetpacks waarmee je de virtuele wereld kunt verkennen, vliegende auto’s die de zwaartekracht tarten en astronautenpakken voor avonturen in onbekende gebieden. Voor de oplettende investeerder is het vermeldenswaardig dat sommige van deze NFT’s al flink in waarde zijn gestegen, wat wijst op het potentieel van Arcomia voor zowel gamers als investeerders en handelaren.

Advertentie

Focus op de Lancering 

Met de lancering van Arcomia om de hoek is de spanning in de lucht bijna tastbaar. Het project belooft een versmelting van gaming en crypto op een manier die we eigenlijk nog niet eerder hebben gezien. 50.000 investeerders houden hun adem in, wachtend op het moment dat de digitale wereld van Arcomia echt zijn deuren opent.

De boodschap is duidelijk: 18 augustus wordt niet zomaar een dag. Voor Arcomia en de gemeenschap is het het begin van een nieuw tijdperk in de wereld van metaverses en crypto. En als je je nu aanmeldt krijg je als kers op de taart ook nog een 3.000 RCM tokens helemaal gratis en voor niets.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Crecimiento explosivo de las memecoins: ¿burbuja o valor duradero?
Na regen komt zonneschijn: Alle Nederlanders ontvangen 1 miljoen PEPE gratis
Moeder gooit computer met 100 Bitcoin weg, mist kans op miljoenen
Moeder gooit computer met 100 bitcoin weg, mist kans op miljoenen
Advertentie

Trending NFT nieuws

Christiano Ronaldo & Binance onthullen crypto collectie ondanks rechtszaak
Christiano Ronaldo & Binance lanceren crypto collectie ondanks rechtszaak
Advertentie