Timo Bult Timo Bult
14/11/2022 14:04 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/11/2022 14:04

NFME – Personalized NFT’s

icon-nft
NFT nieuws
NFME - Personalized NFT’s

Foto: Primakov/Shutterstock

Altijd al een NFT willen hebben? of nog mooier, een NFT van jezelf? NFme is hét nieuwe online platform waar gebruikers hun eigen gepersonaliseerde NFT kunnen krijgen. Het concept is simpel: Je verstuurt je eigen foto via onze website, en deze wordt vervolgens binnen een paar weken omgetoverd tot een gepersonaliseerde NFme. Een NFme kan gebruikt worden op verschillende platformen en geeft je een geheel eigen identiteit online. Het NFme project is ook toegankelijk voor nieuwkomers die zich nog verder willen verdiepen in de wereld van Web3.

De NFme’s zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, zodat het nog meer gepersonaliseerd kan worden. Het design kan helemaal naar wens van de klant worden aangepast: punk, cartoon, anime of een drop-exclusieve stijl. Bij een drop exclusieve stijl wordt er gekeken naar nieuwe manieren om je profiel te personaliseren. Nadat de NFme’s zijn gemaakt,  worden deze gemint op de Ethereum Blockchain en ontvangt de klant deze in zijn/haar Ethereum Wallet. Op dat moment is de NFme van de gebruiker en kan deze gebruikt worden.

Adidas lanceert sneakers op Solana, en dit is het prijskaartje
  • icon-nft
    NFT nieuws

Waarde voor consumenten

Naast dat het gewoon leuk is om je eigen gepersonaliseerde NFT te hebben, zitten er ook voordelen aan het hebben van een NFme. NFme gelooft dat utility uiteindelijk het belangrijkste aspect is van een NFT. Daarom komt elke drop samen met verschillende vormen van utility. Deze utility punten kunnen verschillen van standaard tot drop-exclusieve utility. Denk aan een hechte (online) community, give-aways en mogelijkheden om deel uit te maken van exclusieve features. Elke drop is anders, wat het concept innovatief en uniek maakt. De exclusieve utility van de huidige ‘Pop Art Partners’ drop is toegang krijgen tot het affiliate program van NFme! Door hier vroeg in te stappen kun je dit persoonlijk nog verder vormgeven en uitbouwen.

Door deze brede lijst van utility wordt er een brug gevormd tussen de virtuele wereld en de echte wereld met de gedachte, dat een NFme veel meer is dan zomaar een NFT!

Advertentie

Waarde voor bedrijven

NFme kan ook van waarde zijn voor bedrijven en start-ups. Zo hebben wij verschillende bedrijven geholpen met het omtoveren van hun standaard personeelsfoto’s tot NFT’s in de stijl van het bedrijf. Dit maakt elke medewerker uniek op hun website.

Geïnteresseerd in dit project? Bezoek onze site www.getnfme.com en gebruik de promocode CRYPTOINSIDERS voor 15% korting. Wil je up to date blijven van nieuwe exclusieve drops? Volg ons dan op Twitter via @NFME_official.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie