Wiebe Koehoorn Wiebe Koehoorn
17/03/2022 17:14 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 17/03/2022 17:14

NFT’s zijn de toekomst (maar niet zoals je denkt!)

icon-nft
NFT nieuws

In 2021 was er enorm veel hype rondom non-fungible tokens (NFT’s). Heel veel mensen hebben toen super veel geld verdiend of superveel geld verloren. CryptoPunks werden bijvoorbeeld heel populair en werden daardoor verkocht voor tientallen miljoenen. Grotendeels had je dan alleen maar een plaatje. Dat plaatje werd uniek, waardoor het waarde kreeg. Zelf denk ik dat de toekomst van NFT’s heel ergens anders ligt. Ik denk dat NFT’s die waarde hebben in de echte wereld of in de Metaverse, heel groot gaan worden.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

De verschillende toepassingen van NFT’s

Gary Vaynerchuk heeft bijvoorbeeld een eigen NFT project gestart, waarbij de NFT’s daadwerkelijk waarde hadden in de echte wereld. Mensen die de NFT’s kochten, kregen bijvoorbeeld toegang tot zijn evenement in de echte wereld. Op deze manier is een NFT dus niet alleen een plaatje, maar zit er ook echt waarde aan vast. Chiliz is een ander voorbeeld van een NFT project met waarde in de echte wereld. Met Chiliz kan je tokens van sportclubs kopen, waardoor je bijvoorbeeld toegang krijgt tot speciale evenementen of merchandise. Er zijn natuurlijk nog veel meer toepassingen van NFT’s in de echte wereld. Samen met leden van mijn Discord groep hebben we het volgende lijstje gemaakt: Gaming/play to earn games, royalties, creator tokens, ticketing, eigendomscertificaten, toegang tot gegevens, beleidsbepaling/meritocratie. Ook DAO’s (decentrale autonome organisaties) vallen hieronder.

Ikzelf ben eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heb me vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heb ik mijn levensmissie gevonden: een financieel gezond leven voor iedereen. Op mijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maak ik onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij ik gebruikmaak van mijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volg ik de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op mijn website, of begin meteen met het investeren in jezelf!

Deel dit artikel
Wiebe Koehoorn

Wiebe is eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heeft zich vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heeft hij zijn levensmissie gevonden: ervoor zorgen dat iedereen een financieel gezond leven kan leiden. Op zijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maakt hij onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij hij gebruikmaakt van zijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volgt Wiebe de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Wiebe voert zijn levensmissie uit door veel waarde te bieden in zijn video’s, e-books en Discord-community. Ben je benieuwd hoe Wiebe jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op zijn website https://www.nesami.com/nl.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie