Roy van Krieken Roy van Krieken
30/11/2023 12:01 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 30/11/2023 13:05

PostNL lanceert unieke crypto postzegel – de gouden leeuw is los

icon-nft
NFT nieuws

PostNL heeft zojuist een spannende toevoeging aan hun reeks van NFT-crypto postzegels aangekondigd: de ‘Gold Edition’ van de Crypto Stamp 2. Deze nieuwe editie, die een unieke combinatie van echt goud en crypto belichaamt, is een bijzonder schaars verzamelobject dat de aandacht van zowel handelaren op zoek naar winst en verzamelaars zal trekken.

De unieke eigenschappen van de ‘Gold Edition’

De NL Crypto Stamp Gold Edition 2 onderscheidt zich op meerdere fronten. Ten eerste bevat de fysieke postzegel 1 gram 24-karaats goud, wat al een aanzienlijke waarde vertegenwoordigt. Maar het is de combinatie met een digitale kopie (NFT), verhandelbaar op de blockchain, die deze editie bijzonder aantrekkelijk maakt voor verzamelaars en investeerders.

Mocht je een ‘Gold Edition’ Crypto Stamp 2 aanschaffen dan krijg je zowel de fysieke postzegel bezet met goud en een unieke digitale kopie (NFT), die je uiteraard ook weer op NFT-marktplaatsen zoals OpenSea kunt verkopen.

Wat de NL Crypto Stamp Gold Edition 2 uniek maakt, is de zeer gelimiteerde oplage. Met slechts 111 exemplaren beschikbaar is deze editie een van de meest zeldzame crypto-postzegels van PostNL. Deze beperkte oplage benadrukt de exclusiviteit en potentiële waarde, waardoor het een aantrekkelijk object wordt voor zowel serieuze verzamelaars als strategische investeerders.

Deze speciale editie, die zowel echt goud als geavanceerde digitale technologie omvat, vertegenwoordigt een opmerkelijke fusie van de oudere wereld van tastbare waarde en de nieuwe wereld van digitale verzamelobjecten, wat het tot een bijzonder en intrigerend item maakt.

Gold Edition uitverkocht: toch nog een kans op een unieke postzegel?

De vraag naar de Gold Edition van de Crypto Stamp 2 was enorm, en de Gold Edition was daarom vrijwel direct uitverkocht. Hoewel de gouden editie met een prijs van €500 beduidend duurder is dan de standaardversie, maakt de zeldzaamheid en het unieke karakter het een waardevolle investering voor zowel crypto-investeerders als verzamelaars. Dat blijkt wel nu de gouden editie van de NL Crypto Stamp 2 binnen een uur volledig is uitverkocht.

Voor diegenen die net buiten de buiten zijn gevallen is er gelukkig ook goed nieuws. Niet alleen PostNL ging vandaag namelijk van start met de verkoop van hun Gold Edition crypto stamps. De nationale postbedrijven van Oostenrijk en Luxemburg hebben een vergelijkbare actie, en hier zijn de Gold Edition crypto stamps nog gewoon beschikbaar! Ook hier zul je er razendsnel bij moeten zijn, dus wacht zeker niet te lang als je interesse hebt.

Nog op zoek naar een uniek sinterklaas of kerstcadeau?

Voor degenen waarvoor een cryptopostzegel met een prijs van €500 wellicht te duur is om kado te geven, is de standaardversie, geprijsd op slechts €9,25, ook nog beperkt beschikbaar en vormt het een uitstekend en betaalbaar geschenk. Deze versie is ideaal voor vrienden, familie of collega’s die geïnteresseerd zijn in crypto of digitale kunst en spreken zowel crypto-liefhebbers als verzamelaars aan. Een unieke kans om iemand te verrassen met een origineel en modern cadeau deze feestdagen.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie