Home Nieuws Nieuwe dienst Crypto Insiders: een update en een voorproefje!

Nieuwe dienst Crypto Insiders: een update en een voorproefje!

Wellicht heb je het al gelezen in ons vorige artikel of was je al op de hoogte door ons gratis discussiekanaal op Telegram: Crypto Insiders gaat een nieuwe dienst lanceren! Op een nieuw platform zullen we jou als Crypto Insider voorzien van onze meest waardevolle content. Denk hierbij onder andere aan:

  • Marktanalyses
  • Koersupdates
  • Technische analyses
  • Ask Me Anything-sessies
  • Podcasts
  • Geschreven uitleg
  • Kortingen op workshops en consultancy

Momenteel hebben de winnaars van een bèta-ticket toegang tot de bètaversie van de nieuwe dienst en de contentproductie draait op volle toeren! De eerste positieve feedback druppelt al binnen!:

Dank voor de uitnodiging!! Ik heb zojuist het inloggen en registreren voldaan en eerste indruk is veruit positief! Eerste video van David kunnen bekijken!

- Advertentie -

Onze content voor leden organiseren we in een overzichtelijke mediatheek. In deze mediatheek kan je onze video’s en geschreven documenten makkelijk terugvinden. Ook alle interessante stukken die in het verleden zijn uitgebracht!

 

De bèta verloopt voorspoedig en we kunnen niet wachten tot we onze hard groeiende mediatheek met iedereen kunnen delen. Hieronder krijgen jullie alvast een voorproef op de wekelijkse macro update van David!

Ben je al nieuwsgierig geworden? Hou onze website en ons gratis discussiekanaal op Telegram dan in de gaten voor updates omtrent onze nieuwe dienst. Daarnaast kan je in het gratis kanaal discussie voeren met ons en inmiddels meer dan 1100 leden over alles wat met cryptocurrency en blockchain-technologie te maken heeft Klik hier om het gratis kanaal op Telegram te joinen.

Crypto Insider David heeft weer een nieuwe bitcoin (BTC) koers weekanalyse voor je klaarstaan! Hierin geeft hij aan nog steeds bullish te zijn. Nieuwsgierig naar zijn laatste analyse? Lees dan hier verder.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.593,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.660,86 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.665,45 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.681,27 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.720,64 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: Magische grens in zicht

Wat is dat toch met die psyche van de mens? Keer op keer, als de koers van bitcoin support lijkt te vinden, stappen ze...

Volgens onze analist Michiel is één ding zeker, Bitcoin zal de komende maanden de ware vuurproef ondergaan! Lees verder in zijn meest recente column!

Meer columns en analyses lezen? Bekijk dan zeker ook onze Crypto Talk.