Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
22/09/2019 08:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 31/08/2023 14:15

Nieuwe dienst Crypto Insiders: een update en een voorproefje!

Nieuws
persbericht_nieuwe_dienst_crypto_insiders_CI_een_update_en_een_voorproefje

Wellicht heb je het al gelezen in ons vorige artikel of was je al op de hoogte door ons gratis discussiekanaal op Telegram: Crypto Insiders gaat een nieuwe dienst lanceren! Op een nieuw platform zullen we jou als Crypto Insider voorzien van onze meest waardevolle content. Denk hierbij onder andere aan:

  • Marktanalyses
  • Koersupdates
  • Technische analyses
  • Ask Me Anything-sessies
  • Podcasts
  • Geschreven uitleg
  • Kortingen op workshops en consultancy

Momenteel hebben de winnaars van een bèta-ticket toegang tot de bètaversie van de nieuwe dienst en de contentproductie draait op volle toeren! De eerste positieve feedback druppelt al binnen!:

Dank voor de uitnodiging!! Ik heb zojuist het inloggen en registreren voldaan en eerste indruk is veruit positief! Eerste video van David kunnen bekijken!

Onze content voor leden organiseren we in een overzichtelijke mediatheek. In deze mediatheek kan je onze video’s en geschreven documenten makkelijk terugvinden. Ook alle interessante stukken die in het verleden zijn uitgebracht!


 
De bèta verloopt voorspoedig en we kunnen niet wachten tot we onze hard groeiende mediatheek met iedereen kunnen delen. Hieronder krijgen jullie alvast een voorproef op de wekelijkse macro update van David!

Ben je al nieuwsgierig geworden? Hou onze website en ons gratis discussiekanaal op Telegram dan in de gaten voor updates omtrent onze nieuwe dienst. Daarnaast kan je in het gratis kanaal discussie voeren met ons en inmiddels meer dan 1100 leden over alles wat met cryptocurrency en blockchain-technologie te maken heeft Klik hier om het gratis kanaal op Telegram te joinen.
Crypto Insider David heeft weer een nieuwe bitcoin (BTC) koers weekanalyse voor je klaarstaan! Hierin geeft hij aan nog steeds bullish te zijn. Nieuwsgierig naar zijn laatste analyse? Lees dan hier verder.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.
Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie