Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
05/09/2019 17:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 31/08/2023 13:56

Crypto Insiders gaat nieuwe dienst lanceren, meld je aan voor de bèta!

Nieuws
newsflash_crypto_insiders_members_telegram_beta_lancering

Onze vaste lezers weten het al: dagelijks bieden we onze community het laatste nieuws uit de wereld van blockchain en cryptocurrency. Daarnaast hebben we een gratis, gestaag groeiend discussiekanaal op berichtendienst Telegram, waarin je de discussie aan kan gaan met ons team, onze analisten en alle andere leden van het kanaal. In een periode van minder dan zes maanden hebben we meer dan 1000 leden kunnen aantrekken. Bedankt daarvoor! Tijd om iets terug te doen. 
De afgelopen maanden hebben we geluisterd naar jullie feedback en naar aanleiding daarvan kunnen we melden dat we binnenkort een gloednieuwe dienst gaan lanceren! Middels deze dienst willen we jou als Crypto Insider onze meest waardevolle content aan gaan bieden. Denk hierbij aan koersupdates, marktanalyses, technische analyses, Ask Me Anything (AMA) sessies, podcasts, kortingen op workshops en consultancy en meer.
crypto_insiders_members_telegram_beta_lancering_tipje_van_de_sluierAfbeelding 1: Tipje van de sluier!
Om jullie te bedanken voor jullie bijdrage aan het opbouwen van onze community gaan we 50 tickets verloten onder onze huidige Telegramgebruikers voor de bètaversie van onze nieuwe dienst. Met een gewonnen ticket krijg je als eerste gratis toegang tot alle nieuwe content. 
Om in aanmerking te komen voor een van de tickets dien je actief te zijn op Telegram en je op te geven middels een invulformulier. Mocht je een van de loten winnen, dan ontvang je op Telegram bericht van ons met verdere instructies en uitleg! Klik hieronder om het aanmeldformulier te openen. 
aanmeldformulier_knop
Onze analist, Crypto Insider David, heeft weer een nieuwe column voor je klaarstaan. Wil je weten wat hij verwacht? Klik dan hier!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.
 
 

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie