Discussier met alle crypto insiders via Telegram

India staat op het punt cryptocurrency onder strikte voorwaarden te legaliseren

India lijkt op weg te zijn om de cryptocurrency ban van 2017 op te gaan heffen. Dit is goed nieuws voor zowel mensen met cryptocurrency als crypto-bedrijven in India.

Uit verschillende bronnen blijkt dat een speciale commissie al twee vergaderingen over het onderwerp heeft gevoerd. De commissie zal waarschijnlijk volgende maand al een rapport indienen bij het Ministerie van Financiën van het land. Diezelfde bronnen melden dat crypto onder strikte voorwaarden gelegaliseerd zou kunnen worden:

We hebben al twee vergaderingen gevoerd. Er bestaat een algemene consensus dat cryptocurrency niet als volledig illegaal kan worden afgedaan. Het moet gelegaliseerd worden, maar dan wel met strikte voorwaarden. De beraadslagingen zijn begonnen. We zullen binnenkort meer duidelijkheid hebben.

- Advertentie -

De crypto-ban in het land is het gevolg van een advies van een eerdere commissie. Die adviseerde in 2017 om cryptocurrency te verbieden. De centrale bank nam dat advies over en verbood alle banken in het land om nog zaken te doen met crypto-bedrijven.

Meerdere crypto-bedrijven moesten daardoor de deuren sluiten, zoals de cryptocurrency exchange Zebpay. Klanten konden op geen enkele manier nog tegoeden storten waardoor Zebpay haar beursoperaties niet meer kon uitvoeren.

Hoe de uiteindelijke legalisatie eruit gaat zien is nog maar de vraag. De commissie adviseert namelijk wel strikte voorwaarden, wat ook een rem op de industrie kan veroorzaken. Maar het is een stap in de goede richting.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€10.900,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.925,80 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.948,00 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€10.999,20 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.088,90 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.088,90 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.900,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.925,80 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€10.948,00 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€10.999,20 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...