Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Toezichthouder Verenigde Arabische Emiraten wil duidelijkere regulering cryptocurrency en blockchain

De Securities and Commodities Authority (SCA) van de Verenigde Arabische Emiraten heeft een resolutie opgesteld voor het beter reguleren van digitale activa zoals cryptocurrencies. Dit zou meer duidelijkheid moeten gaan bieden aan crypto-projecten in het land. In een interview met Suhki Jutla, een blockchain-auteur, dat onlangs op Cointelegraph werd gepubliceerd wordt uitgelegd waarom dit een positief signaal is voor de regio.

Het Midden-Oosten wordt niet vaak gezien als hotspot voor blockchain en cryptocurrency. Toch liggen er behoorlijk grote kansen in de regio met hier en daar landen die zich bijzonder positief opstellen tegenover de blockchain-industrie. In het interview laat Jutla weten dat de resolutie een positief signaal is:

Ze geven aan dat ze open staan om dit gebied te verkennen en door richtlijnen te creëren geven ze meer geruststelling, vertrouwen en stabiliteit aan bedrijfseigenaren die deze sector willen betreden.

- Advertentie -

De VAE zouden met dit signaal ook andere landen ertoe kunnen verleiden dergelijke maatregelen te nemen om blockchain-technologie en cryptocurrency in de regio te stimuleren. Volgens Jutla zorgen de VAE er op deze manier voor dat ze de boot niet missen:

De VAE zijn slim genoeg geweest om te begrijpen dat deze innovatie de komende jaren zal groeien waardoor ze dit niet willen missen. Het zou me niet verbazen als de VAE de leidende natie in deze ruimte wordt, net zoals zij deden met de olie-industrie.

Een stad in de VAE, Dubai, is van plan om 2020 als eerste stad ter wereld een blockchain-stad te worden. Begin dit jaar hield de Smart City-organisatie een wedstrijd voor ontwikkelaars om Dubai te helpen dit doel te bereiken.

Benieuwd wat Crypto Insider David van de markt vindt? Klik dan hier om in zijn net verschenen wekelijkse column te lezen over zijn plan en verwachtingen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.116,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.143,80 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.167,40 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.210,00 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.301,70 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.301,70 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.116,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.143,80 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.167,40 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.210,00 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...