Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Zuid-Koreaans FSS ambtenaar: Meer samenwerking voor wereldwijde crypto-regulatie

Yoon Suk-Heun, een ambtenaar van de Zuid-Koreaanse Financial Supervisory Service (FSS), heeft een voorstel gedaan voor een nauwere samenwerking tussen internationale instanties omtrent crypto en ICO-regulatie, zo liet de regionale nieuwssite Asian Economic TV weten op vrijdag. De ambtenaar deed de uitspraak voor meer coöperatie mogelijkheden tijdens de openingsceremonie van de 20e FSS-conferentie in Seoul op donderdag 6 september.

Suk-Heun legde nadruk op het hoofddoel van de FSS, namelijk het “vergroten van transparantie in transacties om zo illegale activiteiten tegen te gaan”. Zodanig riep hij landen op om meer informatie te delen binnen meewerkende instanties. Suk-Heun wil zo het risico voor het ontstaan van witwaspraktijken bij de introductie van nieuwe financiële producten verlagen.

- Advertentie -

De FSS ambtenaar deed ook een oproep voor de inclusie van meer consumentgerichte regulatie binnen een mogelijke regulatie van cryptocurrencies, zoals een systeem voor consumentenbescherming en de interne controle van crypto gerelateerde financiële bedrijven.

Zuid-Korea haalt vaker het nieuws in verband met regulatie. Zo heeft de Zuid-Koreaanse regering op 13 augustus nog aangekondigd dat het crypto beurzen zou uitsluiten van legislatie voor ondernemingen. Hiermee wil de regering laten weten dat het opstarten van crypto beurzen niet wordt aangemoedigd. Echter is blockchain-technologie ondertussen ook een van de acht grotere begrote activiteiten met rond $4,4 miljard voor 2019.  

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.278,70 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.092,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.118,40 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.144,50 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.184,20 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.278,70 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.092,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.119,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.144,50 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.182,90 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...