Erik Juffermans Erik Juffermans
20/09/2023 18:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 20/09/2023 18:30

Ripple stijging naar $3,40? Nederlandse broker deelt uit: 25 XRP gratis

Nieuws
Bitcoin koers stijgt plotseling, maar solana steelt de show

Foto: Jose Mario Bertero/Shutterstock

Om gratis publicaties mogelijk te maken bevatten sommige publicaties affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Ripple (XRP) blijft een favoriet in crypto land. Hoewel XRP tijdens de vorige bullrun niet zijn historische all time high van $3,40 wist te behalen, zijn analisten extreem bullish over het vooruitzicht van XRP. Na de overwinning van Ripple in diens rechtszaak met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) lijkt het geluk weer aan Ripple’s zijde, al is dit boek ook nog niet definitief gesloten.

Je hebt vast weleens gehoord van ChatGPT, het artificial intelligence tekstprogramma. Wellicht heeft ChatGPT een idee wanneer de XRP all time high van $3,40 weer behaald kan worden. We nemen een kijkje. Daarnaast hebben we nog een mooi aanbod voor je.

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis
  • Advertentie
  • Bitvavo

Wat denkt ChatGPT?

ChatGPT stelt begrijpelijkerwijs dat de toekomst van Ripple en de XRP token sterk afhangen van het wetgevende klimaat en de rechtszaak met de SEC.

“Regulaties van de regering en rechterlijke problemen kunnen een grote impact hebben op de prijs van XRP. Updates en nieuws over de rechtszaak met de SEC of wetgevende veranderingen in grote markten kunnen de prijs van XRP beïnvloeden,” aldus ChatGPT.

Heel concreet is ChatGPT er dus niet over, maar dat is begrijpelijk. Zelfs AI programma’s kunnen namelijk de toekomst niet voorspellen. Wel is ChatGPT er heel duidelijk over dat de waarde van crypto assets erg gevoelig zijn voor sentiment. Zoals we vaak genoeg zien.

Wanneer XRP naar $3,40?

De uitspraak van de rechter in juni dat XRP over het algemeen niet als effect gezien kan worden deed de koers exploderen. Binnen zeer korte tijd schoot de koers van XRP met ruim 100 procent omhoog.

ChatGPT benadrukt nog een ander aspect over de toekomst van XRP. Competitie kan namelijk ook nog een rol gaan spelen. Mochten er namelijk projecten om de hoek komen kijken die een betere oplossing bieden dan Ripple, kan dit uiteraard gevolgen hebben voor de XRP koers. Verder oppert ChatGPT dat factoren zoals inflatie, crypto adoptie en algehele staat van de crypto sector van invloed zullen zijn op de waarde van XRP. Maar een duidelijk termijn waarop XRP zijn oude all time high van $3,40 zal verbreken geeft het programma niet.

Wil je zelf Ripple (XRP) verhandelen? De Nederlandse crypto beurs Anycoin Direct geeft momenteel 25 XRP aan elke nieuwe gebruiker. Meld je vandaag nog aan!

Deel dit artikel
Erik Juffermans

Met een politieke en culturele achtergrond is Erik geïnteresseerd in het grote plaatje. Wat zijn bijvoorbeeld de raakvlakken van crypto-assets met de globale politiek en het economische klimaat? Cryptocurrencies hebben volgens Erik de potentie om de wereld beter en eerlijker te maken, maar er zijn fascinerende en complexe obstakels.

Net binnen
Trending
Advertisement

Trending Nieuws nieuws

Bitget Beschermingsfonds: een voortdurend streven naar transparantie
Bitget Beschermingsfonds: een voortdurend streven naar transparantie
Gaat dit social mediaplatform Facebook voorbij?
Gaat dit social mediaplatform Facebook voorbij?
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
Advertisement