Roy van Krieken Roy van Krieken
17/12/2023 20:11 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 17/12/2023 17:32

Voormalig Goldman Sachs topman noemt XRP ‘kans van zijn leven’

XRP-XRP
xrp-xrp-logo
Ripple nieuws
Miljoenen XRP bevroren door Binance na diefstal van Ripple baas

Foto: viewimage/Shutterstock

Raoul Pal, voormalig executive bij Goldman Sachs en bekende analist, heeft recentelijk in een interview met CryptoLaw zijn blijvende vertrouwen in XRP tokens benadrukt. Pal heeft al jaren XRP in zijn bezit en is niet van plan deze in de nabije toekomst van de hand te doen. Sterker nog, volgens hem is XRP een buitengewoon grote kans.

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

Ripple tegen de SEC

In het interview zegt Pal dat hij in XRP had geinvesteerd vlak nadat de SEC de aanklacht tegen Ripple indiende. Volgens hem was dit voor hem de kans van zijn leven. De token was naar zijn idee op dat moment zwaar ondergewaardeerd en de effecten van de rechtszaak zouden overdreven worden.

“Als je zoiets ziet, is het zoiets als: ‘Oké, nu is de prijs enorm gedaald. We weten dat het echt is, de helft van de mensen is van de markt uitgesloten, dit is de kans van je leven. Dus toen heb ik het gekocht. En sindsdien heb ik het gehouden.”

Toekomstperspectieven van XRP

Pal is tegelijkertijd optimistisch over de fundamentele waarde van XRP op lange termijn. Hij vergelijkt zijn investering in Ripple met zijn eerdere betrokkenheid bij Solana (SOL), waar hij een soortgelijke benadering hanteerde. Pal gelooft dat de prijs van XRP nieuwe hoogten zal bereiken tijdens de volgende grote bullmarkt van bitcoin (BTC), aangezien de marktwaarde van altcoins zoals XRP en SOL vaak gekoppeld is aan de cyclus van de koning der cryptocurrencies.

Pal denkt tevens dat de kans aanwezig is dat we een allesomvattende supercyclus tegemoet gaan, een scenario waarin “alles tegelijkertijd en overal absurd stijgt”. Dat zal menig XRP investeerders als muziek in de oren klinken.

Met de aanhoudende juridische strijd en de positieve vooruitzichten van experts zoals Raoul Pal, blijven investeerders en volgers van Ripple hoopvol over de potentie van deze unieke cryptomunt. De tijd zal uitwijzen of er inderdaad een absurde stijging gaat komen waar Pal over spreekt.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy van Krieken is redacteur bij Crypto Insiders sinds april 2021. Met een diploma in geschiedenis van de Universiteit Utrecht, heeft Roy zijn schrijfvaardigheden aangescherpt, wat een natuurlijke overgang naar een schrijfcarrière mogelijk maakte. Zijn interesse in cryptocurrency en blockchain werd gewekt door vrienden en zijn eigen investerings- en tradingervaring. Roy’s specialisaties omvatten macro-economische trends, trading en regulatie. Hij is vastbesloten om betrouwbare en toegankelijke crypto-informatie te bieden en zo bij te dragen aan de mainstream adoptie van cryptocurrency in Nederland.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Advertentie

Trending Ripple nieuws

XRP verslaat Ethereum op Bitvavo na ETF lancering
XRP verslaat Ethereum op Bitvavo na ETF lancering
Ripple weer aangeklaagd: CEO was “misleidend
Ripple verwacht spoedige oplossing in rechtszaak met SEC & XRP stijgt
Ripple voegt belangrijke functie toe aan XRP cryptobeurs
Ripple pompt miljoen in politieke campagne van XRP-verdediger
Advertentie