Corné Marchand
30/09/2023 09:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 30/09/2023 09:00

XRP prijsvoorspelling: mogelijk 40% daling op komst

Nieuws

In deze video bespreek ik mijn kijk op de huidige prijs van XRP. De cryptomunt van Ripple kwam enkele maanden geleden natuurlijk uiterst positief in het crypto nieuws na de belangrijke juridische overwinning tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Als gevolg heeft iedereen nu zijn ogen gericht op bizarre prijzen. Zelf denk ik echter dat momenteel een hevige daling meer voor de hand ligt.

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis
  • Advertentie
  • Bitvavo

XRP prijsvoorspellingen en Ripple nieuws

Allereerst bespreek ik enkele prijsvoorspellingen voor XRP die momenteel rondgaan. Ik deel mijn mening wat betreft een prijsanalyse gedreven door artificial intelligence (AI), ofwel kunstmatige intelligentie. Daarnaast werp ik een kritische blik op enkele analisten die verwachten dat XRP een ongekende stijging in huis heeft.

Bovendien komt er een interessant Ripple nieuwtje aan bod in mijn gloednieuwe video. Dit heeft te maken met een noemenswaardige nieuwe aanwinst in het Ripple-team.

Advertisement

Mijn XRP koersanalyse

Tot slot besteed ik veel tijd aan mijn eigen analyse wat betreft de XRP koers. Ik neem je mee in mijn denkproces en de manier hoe ik mijn analyses normaliter doe. Zelf gebruik ik het populaire handelsplatform Bybit voor al mijn crypto trades.

We hebben recentelijk een neerwaartse doorbraak gezien onder een belangrijke trendlijn, wat kan duiden op verdere neerwaartse beweging in de prijs. Ik deel de steunniveaus die ik zelf op het moment in het vizier heb.

🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné zijn slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen.’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!

Deel dit artikel
Corné Marchand

Corné is sinds 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Eind 2020 is hij op YouTube content gaan delen over verschillende crypto projecten, zijn methodes en aanvragen van zijn publiek. Dit is zo goed bevallen dat zijn platform binnen no-time uitgegroeide tot een groep van 60.000 abonnees op YouTube en optellend. Ook op Instagram (https://www.instagram.com/cornemarchand) groeit hij ontzettend hard, door zijn dagelijkse posts en zijn stories die meestal volledig vol staan met bruikbare crypto-informatie. Het crypto-enthousiasme van Corné sloeg over op een hele grote groep waaruit de oproep om een eigen training te maken steeds groter werd. Zo is begin 2021 zijn Cryptonite training ontstaan, waar inmiddels al meer dan 2.500 leden aan deelgenomen hebben. Het is zijn missie geworden om zoveel mogelijk mensen van jong tot oud, man tot vrouw en hoog- tot laagopgeleid te helpen om goed voorbereid de cryptowereld in te stappen en hier ook winstgevend te gaan zijn. Als je meer wil leren over Corné en zijn methodes kan je altijd een kijkje nemen op https://www.cornemarchand.nl

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement

Trending Nieuws nieuws

Bitget Beschermingsfonds: een voortdurend streven naar transparantie
Bitget Beschermingsfonds: een voortdurend streven naar transparantie
Gaat dit social mediaplatform Facebook voorbij?
Gaat dit social mediaplatform Facebook voorbij?
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
Advertisement