Redactie Redactie
11/07/2023 07:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 11/07/2023 07:00

XRP rechtszaak nieuws & Nederlandse broker geeft iedereen 25 XRP gratis

xrp-xrp-logo
Ripple nieuws
XRP rechtszaak nieuws & Nederlandse broker geeft iedereen 25 XRP gratis

Foto: Akash Naik / Shutterstock.com

Om gratis publicaties mogelijk te maken bevatten sommige publicaties affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

De soap omtrent Ripple (XRP) en diens rechtszaak met de Amerikaanse Security and Exchange Commission (SEC) is al ruim 2 jaar aan de gang. De aanleiding was destijds het vermeende feit dat Ripple diens XRP tokens als ongeregistreerd effect zou hebben verkocht, aldus de SEC. 

Na jaren van een legale patstelling lijkt het lot in het voordeel van Ripple. Experts en insiders verwachten spoedig een conclusie in de oeverloze rechtszaak. Velen achten de kans hoog dat Ripple aan het langste eind zal gaan trekken. Dit zou ongetwijfeld mooie gevolgen hebben voor de XRP koers. Je kunt hier als lezer van profiteren. Het Nederlandse Anycoin Direct geeft iedereen momenteel namelijk gratis 25 XRP.

🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €10,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Fundamenteel is XRP erg sterk

Zoals gezegd verwachten velen een winst voor Ripple. Dit zijn niet enkel mooie praatjes. Ook het grote geld lijkt van dit scenario overtuigd te zijn. De laatste weken zit het handelsvolume van XRP namelijk in de lift. In het afgelopen kwartaal was XRP de meest verhandelde crypto asset op crypto exchanges. Na bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) althans. Desalniettemin is dit een zeer opvallend en positief teken. Handelsvolume is namelijk een van de belangrijkste indicatoren bij het analyseren van een koers.

Ook zit het team achter Ripple zeker niet met samengeknepen billetjes de uitkomst van de rechtszaak af te wachten. Het tegendeel: het team timmert onvermoeibaar aan de weg. Zo zagen we een zeer optimistische stijging van de netwerkactiviteit van Ripple. De afgelopen maanden lag het aantal actieve adressen per dag om en nabij de 18 duizend. Inmiddels ligt dat aantal ruim boven de 100 duizend actieve adressen. Een ongekende stijging.

Gratis XRP claimen

Het lijkt er dus op dat Ripple erg populair is onder investeerders, zowel als gebruikers. Het ultieme recept voor een mooie koersstijging zou je denken. Daar komt de mogelijke overwinning van Ripple in diens rechtszaak met de SEC ook nog eens bij. Natuurlijk is het nog even afwachten. Maar mocht Ripple er met de overwinning vandoor gaan, dan is XRP een unieke investeringsmogelijkheid.

Anycoin Direct biedt iedereen die nu zich nu aanmeldt én een succesvolle order plaatst 25 XRP aan. Mocht XRP zegevierend uit de strijd met de SEC komen zullen we de huidige koersprijzen heel snel achter ons laten. Deze actie is alleen geldig van 11 juli tot en met 12 juli.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie