Roy van Krieken Roy van Krieken
17/04/2022 17:05 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 17/04/2022 17:05

Bekende crypto-analist ziet Shiba Inu niet naar $1 stijgen

shiba-inu-shib-logo
Shiba Inu nieuws

Foto: Wollertz/Shutterstock

De oprichter van PAC Protocol en Amerikaanse politicus, David Gokhstein, acht de kans aanwezig dat de koers van Shiba Inu (SHIB) in de toekomst een mooie stijging kan laten zien. Op dit moment wordt de altcoin verhandeld voor $0.00002598, maar het is volgens Gokhstein niet uitgesloten dat de prijs van SHIB de $0.001 zal bereiken.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

SHIB koers

Op sociale media laat het SHIB army, ofwel de Shiba Inu gemeenschap, veelvuldig van zich horen. Veelal worden de meest gekke voorspellingen gedaan voor de koers van de meme-coin. Veel van deze voorspellingen staan volgens analisten echter totaal los van de realiteit.

Een van de meest gehoorde voorspellingen is dat SHIB vroeg of laat de $1 zal bereiken. Volgens Gokhstein is dit echter heel erg onwaarschijnlijk. Hij ziet het wel gebeuren dat de koers op een gegeven moment de $0,001 kan aantikken. In dit scenario zou de koers van SHIB nog met een factor x38 moeten stijgen.

Een prijs van $1 gaat echter nog een stuk verder. Het valt al te betwijfelen of Shiba Inu nog in staat is om tot de $0,001 te stijgen, maar de benodigdheden voor een stijging tot de $1 zijn simpelweg te gek voor woorden. Dat zou namelijk betekenen dat SHIB met een factor x38.491 moet stijgen. In dat geval zou de marktkapitalisatie van Shiba Inu bijna $550 biljoen zijn. De gehele cryptomarkt, dus alle cryptocurrencies bij elkaar, zijn op dit moment bijna $1,9 biljoen waard. Hoe je het wendt of keert, een stijging naar $1 is onmogelijk voor SHIB. 

Kritiek op Gokhsteins shiba inu prijsvoorspelling

Toch kreeg Gokhstein vanuit de Shiba gemeenschap een behoorlijk lading kritiek over zich heen. Veel fans van de meme-coin hadden geen boodschap aan de ‘negatieve’ voorspelling van Gokhstein. Volgens veel Shiba Inu investeerders maakt het burning mechanisme van het project het namelijk wel degelijk mogelijk dat Shiba Inu de $1 gaat bereiken. Hoewel het burning mechanisme het makkelijker maakt om een hogere prijs per token te halen, is een prijs van $1 nog altijd een haast onmogelijke opgave.

Uiteraard is het onmogelijk om precies te voorspellen wat de koers van een cryptocurrency in de toekomst gaat doen. Het is zeker mogelijk dat SHIB in de toekomst nog astronomisch kan stijgen. Crypto investeerders doen er echter goed aan om wel in het achterhoofd te houden dat sommige positieve voorspellingen wellicht een stapje te ver gaan.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie