Ivo Melchers Ivo Melchers
23/10/2023 09:33 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 23/10/2023 10:05

Shiba Inu koers omhoog? Zo krijg je in Nederland 2 miljoen SHIB gratis

Shiba Inu-SHIB
shiba-inu-shib-logo
Shiba Inu nieuws
Shiba Inu koers omhoog? Zo krijg je in Nederland 2 miljoen SHIB gratis

Foto: Ground Picture/Shutterstock

Terwijl de koers van Shiba Inu (SHIB) enorm achterblijft vergeleken met de grote opwaartse beweging van bitcoin (BTC), gebeurt er genoeg achter de schermen van de populaire memecoin. Zo is de activiteit van de grote jongens uit het Shiba Inu-ecosysteem explosief toegenomen. Ook het transactievolume op Shibarium, het in augustus gelanceerde layer-2 netwerk, heeft een opvallende stijging ondergaan.

Er kunnen boeiende mogelijkheden schuilen in de minder presterende koers van SHIB. De Nederlandse crypto broker Anycoin Direct biedt momenteel een leuke actie waarmee nieuwe gebruikers kunnen profiteren van de achterblijvende koers. Als je je nu aanmeldt op Anycoin Direct en een eerste order plaatst, krijg je 2.000.000 SHIB gratis en voor niets op je account gestort.

Shiba Inu whale activiteit neemt toe

De zogenoemde whales uit het Shiba Inu-ecosysteem hebben allesbehalve stilgezeten de afgelopen dagen. Volgens data van IntoTheBlock was er op 20 oktober een merkwaardige stijging van 987 procent geregistreerd in het transactievolume van transacties boven de 100.000 dollar.

Specifiek stond het volume gelijk aan 10,23 biljoen SHIB, ofwel 70,73 miljoen dollar. De reuzensprong in transactievolume wijst op een verhoogde koop- of verkoopactiviteit van de whales.

Onder andere een opvallende transactie ter waarde van ongeveer 31,5 miljoen dollar droeg bij aan de significante toename in transactievolume onder de grootbezitters. De transactie werd verstuurd van een onbekende wallet naar een andere, eveneens onbekende wallet.

Waarom de grote spelers massaal hun tokens verplaatsen is niet duidelijk.

Shibarium transactievolume ziet gigantische piek

De activiteit op Shibarium, die de grootse plannen van Shiba Inu voor de metaverse- en gamingsector moet waarmaken, heeft afgelopen maandag een grote piek geregistreerd van 33.040 transacties. Vergeleken met een dag eerder betrof het een stijging van maar liefst 202 procent.

De voornaamste reden achter deze grote toename lijkt de recente lancering van Sharbi Token (SHARBI). De memecoin maakte op maandag zijn debuut op Marswap, een gedecentraliseerde exchange (DEX) op Shibarium.

De teller wat betreft het totale aantal transacties op de schalingsoplossing staat momenteel op meer dan 3,5 miljoen. Bovendien hebben ruim 1,25 miljoen adressen interactie gehad met het netwerk, waarbij tot nu toe 1,18 miljoen transactieblokken zijn geproduceerd.

Alle ontwikkelingen hebben vooralsnog geen effect uitgeoefend op de koers van SHIB. Deze staat namelijk op gelijke hoogte als een week terug. De op één na grootste memecoin laat aanzienlijk minder sterke prestaties zien in vergelijking met andere digitale activa. Anycoin Direct wil lezers van Crypto Insiders hiervan laten profiteren en biedt daarom een opmerkelijk welkomstcadeau van 2 miljoen SHIB. Meld je aan, plaats een order en zie de grote stapel SHIB-tokens binnen één werkdag al tegemoet.

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo is zich sinds begin 2021 volop gaan verdiepen in de wereld van cryptocurrencies en de blockchain-technologie. Er ging een hele nieuwe wereld voor hem open en hoe meer hij ging begrijpen, des te meer potentie hij begon te zien in de onderliggende blockchain-technologie. Sinds de eerste dag dat hij in aanraking kwam met cryptocurrencies is hij nooit meer gestopt met het leren hierover. Ook zit Ivo in het laatste jaar van zijn bachelor ‘Economic Psychology’ op de universiteit in Tilburg en gaat hij volgend jaar een aansluitende master doen in dit interessante gebied.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie