vijf_interessante_blockchain_en_cryptocurrency_meetups_in_amsterdam

Vijf interessante blockchain- en cryptocurrency-meetups in Amsterdam

Ben je benieuwd welke Bitcoin– en blockchain-activiteiten je in Amsterdam kunt vinden? In dit artikel zetten we de vijf best beoordeelde meetup-groepen van de hoofdstad op een rijtje.

Blockchain in Business

Tijdens de Blockchain in Business meetup kom je alles te weten over de nieuwste ontwikkelingen en use-cases van blockchain-technologie. Ervaren zakenlieden en professionals delen hier hun verhalen en ideeën over hoe blockchain in de praktijk toegepast kan worden.

BTC.com & Friends Meetup

BTC.com is de software ontwikkelaar van een van de populairste cryptocurrency wallets en heeft onder andere ‘s werelds grootste mining pool. Het platform gelooft dat blockchain de wereld compleet kan veranderen. Regelmatig houdt BTC.com een meetup in Amsterdam om nieuw talent te inspireren en mensen te leren over cryptocurrencies.

Bitcoin Netherlands

Advertentie

Ondanks de naam is de meetup van Bitcoin Netherlands speciaal voor mensen in Nederland die geïnteresseerd zijn in cryptocurrency in het algemeen. Dus ben jij geïnteresseerd in smart contracts, Litecoin, Bitcoin, Ripple of andere aan blockchain gerelateerde technologieën? Dan is de meetup van Bitcoin Netherlands misschien een interessant evenement om bij te wonen!

Permissionless Society Blockchains

De Permissionless Society meetup is voor blockchain-enthousiastelingen, maar ook voor ontwikkelaars die blockchain-technologie toepassen in hun werk. Luister naar verhalen van experts en laat je inspireren, neem deel aan discussies en workshops en leg nieuwe connecties.

Hyperledger Netherlands

Hyperledger is een samenwerking tussen veel grote bedrijven en werd opgericht door The Linux Foundation. Samen met bedrijven uit onder andere de finance-, IoT (Internet of Things)- en de technologie-sector werkt de groep aan een blockchain-netwerk dat al deze sectoren moet gaan revolutioneren. Werknemers van partnerbedrijven, ontwikkelaars en geïnteresseerden kunnen allen deelnemen aan deze meetup.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

Advertentie
Ad
Ad
SATOS
Reviewed
€6.058,38 Kopen
1
1
Bitvavo
Reviewed
€5.963,00 Kopen
2
2
Coinmerce
Reviewed
€5.992,28 Kopen
3
3
Litebit
Reviewed
€6.009,21 Kopen
4
4
Bitonic
Reviewed
€6.034,28 Kopen
5
5
Anycoin Direct
Reviewed
€6.039,20 Kopen
Laatste nieuws