Roy van Krieken Roy van Krieken
26/11/2022 18:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 26/11/2022 18:45

Amazon komt in 2023 met mini-serie over FTX

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
FTX blokkeert privacy-dApp van Aztec Network na opgedoekte mixer

Foto: J illustration/Shutterstock

Het is nog geen maand geleden dat crypto exchange FTX het leven liet en nu al wordt er gesproken over een verfilming van het drama. Regisseurs Joe en Anthony Russo, bekend van onder meer Avengers: Endgame, zouden van Amazon Studios de leiding hebben gekregen over het project. Mogelijk zal de serie aan het begin van 2023 al kunnen verschijnen.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Serie over FTX

Naar verluidt zouden er acht afleveringen worden gemaakt. Uiteraard staan deze acht afleveringen volledig in het teken van de catastrofale ondergang van FTX en voormalig CEO, Sam Bankman-Fried (SBF). Het verhaal van de serie zal worden gebaseerd op de verhalen van journalisten en insiders bij FTX en wordt geschreven door David Weil.

Jennifer Salke, het hoofd van Amazon Studios, was enorm enthousiast over de nieuwe serie en de samenwerking met het team:

“We zijn enthousiast om onze geweldige samenwerking met de gebroeders Russo en David Weil voort te zetten met dit fascinerende verhaal. Ik kan me geen betere partners voorstellen om dit veelzijdige verhaal in beeld te brengen”

‘Een van de ergste fraudezaken ooit’

Volgens de Russo-broers is het FTX-drama een van de ergste fraudezaken die ooit is gebeurd. Om die reden wilde zij de kans om dit op beeld te brengen niet laten schieten. 

“Dit is één van de meest brutale fraudezaken die ooit gepleegd is. Het verhaal doorkruist alle lagen van de samenleving met beroemdheden, politiek, wetenschap, technologie, criminaliteit, sex, drugs en de toekomst van de financiële sector. De spil van het verhaal is een extreem mysterieus figuur met complexe en in potentie gevaarlijke motieven. Wij willen dit doorgronden”, aldus de gebroeders Russo.

Wie uitkijkt naar deze serie zal mogelijk niet eens heel erg lang hoeven wachten. Amazon hoopt namelijk dat in de lente van 2023 de serie al klaar zal zijn om aan het grote publiek te tonen. 

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie