amerikaanse_cryptocurrency_exchange_hbus_wijzigt_naam_in_huobi

Amerikaanse cryptocurrency exchange HBUS wijzigt naam in Huobi

0

De op twee na grootste cryptocurrency exchange Huobi gaat de samenwerking aan met het Amerikaanse platform HBUS. Het Amerikaanse platform zal haar activiteiten daardoor naar het huobi.com domein verhuizen.

Met de stap hoopt Huobi meer naamsbekendheid te genereren, wat de exchange zal helpen bij haar wereldwijde uitbreidingsplannen. Daarnaast zal Huobi HBUS helpen met het verbeteren van het platform. Wel blijven de twee onafhankelijke bedrijven.

De CEO en oprichter van Huobi Group zei over de samenwerking:

Vanuit het oogpunt van branding, is het logisch om ervoor te zorgen dat de naam Huobi aanwezig is in de Verenigde Staten. Door deze transitie kan Huobi haar merkpositie overal ter wereld uitbreiden

De CEO van HBUS zei:

De naam ‘Huobi’ is een sterk merk in de wereld van digitale activa-markt, dat al meer dan een half decennia voor betrouwbaarheid en veiligheid staat.

Op dit moment biedt de Amerikaanse tak nog 12 cryptocurrencies en 35 handelsparen aan. Echter liet het bedrijf weten dat het van plan is om dit aantal uit te breiden vanwege de nieuwe samenwerking.

Huobi komt oorspronkelijk uit China, maar verhuisde haar activiteiten later naar het buitenland. Het opende kantoren in landen als Zuid-Korea, Singapore en Hong Kong. Later breidde het haar activiteiten verder uit naar Canada en de VS, ondanks de onzekerheid rondom regelgeving.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws