Roy van Krieken Roy van Krieken
23/05/2023 21:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 23/05/2023 21:30

BCM biedt veilige haven aan Litebit gebruikers na stillegging

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…

Foto: Shutterstock/panuwat phimpha

BCM, een toonaangevend cryptocurrency platform, kondigt vandaag aan dat het klaarstaat om gebruikers van Litebit te verwelkomen op het vernieuwde BCM platform.

We hebben met spijt vernomen dat Litebit stopt met zijn bedrijfsvoering. Hoewel het altijd jammer is om concurrentie in de branche te zien verdwijnen, willen we hun gebruikers verzekeren dat we klaarstaan om hen op de meest efficiënte en veilige manier te onboarden op BCM.

Als geregistreerd financieel bedrijf onder toezicht van de Nederlandse Bank (DNB), verzekert BCM de hoogste veiligheidsnormen voor gebruikers van ons platform. “Bij BCM ligt de focus op veiligheid en zekerheid voor onze klanten. “Onze registratie bij DNB toont onze toewijding aan beveiliging en naleving van de strengste financiële regelgeving,” aldus Mitchell Zandwijken, medeoprichter en CEO van BCM.

BCM houdt de gelden van klanten altijd gescheiden van het vermogen van BCM. Dit zorgt voor een extra beveiligingslaag en een sterk vertrouwen in onze dienstverlening. BCM heeft daarnaast op geen enkele manier gelden beleenbaar gesteld bij derde partijen. Transparantie, betrouwbaarheid en veiligheid zijn altijd leidend bij BCM.

Man had flashdrive met $2 miljard aan crypto, “niet wat je denkt”
  • icon-walletsexchanges
    Wallets en Exchanges

Overstapservice naar BCM

Het overstappen naar BCM is kosteloos en eenvoudig. We begrijpen dat elke overgang uitdagingen met zich mee kan brengen, daarom bieden we directe telefonische ondersteuning voor klanten die hulp nodig hebben bij de overstap. Ons toegewijde klantenservice team staat klaar om te helpen met alle stappen in het vernieuwde onboarding proces. Het is ons doel om de overstap zo soepel en stressvrij mogelijk te maken voor onze nieuwe gebruikers.

Vernieuwde iOS en Android app

BCM heeft onlangs een volledig vernieuwde app gelanceerd voor zowel Android als iOS. De app biedt gebruikers een gestroomlijnde en intuïtieve interface, waardoor het beheer van cryptocurrency transacties eenvoudiger en efficiënter wordt.

We nodigen alle Litebit-gebruikers uit om de voordelen te ontdekken van de veiligheid, eenvoud en ondersteuning die BCM biedt. BCM blijft zich inzetten voor het leveren van topklasse diensten aan zijn gebruikers en verwelkomt u graag op ons platform.


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie