Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

Binance DEX noteert eerste stablecoin aan gedecentraliseerde exchange

Traders op Binance DEX en Binance kunnen vanaf vandaag gebruikmaken van de stablecoin StableUSD (USDSB). Dit maakt het bedrijf achter de stablecoin, Stably, bekent in een blogartikel op Medium.

USDSB is de eerste stablecoin dat het BEP-2 protocol implementeert en is daarmee de eerste stablecoin op Binance DEX, de gedecentraliseerde versie van de cryptocurrency exchange Binance. Daarnaast is de stablecoin ook verhandelbaar op Binance zelf.

- Advertentie -

Een stablecoin is een cryptocurrency waarvan de waarde vastzit aan in dit geval de Amerikaanse dollar. Hiermee kunnen investeerders hun cryptocurrencies omzetten in een veiligere en stabielere crypto om zich zo te kunnen beschermen tegen de volatiliteit van crypto’s. In het bericht op Medium schrijft de CEO en oprichter van Stably, Kory Hoang:

De lancering van Stably’s stablecoin op Binance DEX zal leiden tot een nieuw tijdperk van adoptie en groei voor DeFi, met name gedecentraliseerde handel in valuta. We zijn enthousiast over deze mogelijkheid en kijken ernaar uit om onze nauwe samenwerking met Binance en de Binance-community voort te zetten.

Op 2 juli kondigde Hoang al aan dat zijn stablecoin naar de Binance Chain zal verhuizen. Hij schreef toen:

Het bouwen op Binance Chain biedt veel voordelen voor stablecoin-gebruikers, zoals verbeterde beveiliging, gebruiksgemak en transactiesnelheid. Hierdoor is USDSB een van de snelste grote stablecoins op de markt, met een transactietijd van één seconde en de mogelijkheid om duizenden transacties per seconde te verwerken.

De stablecoin is vanaf vandaag te verhandelen op zowel Binance DEX als Binance.com. Op de gedecentraliseerde versie van de exchange kan de stablecoin twee paren verhandeld worden; USDSB/USD en USDSB/USDS. Op Binance.com kan de stablecoin tegen Binance Coin (BNB), de native crypto van het Binance ecosysteem, verhandeld worden.

Heb je vandaag de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David gemist? Lees deze dan alsnog door hier te klikken!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.649,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.612,40 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.677,70 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.682,80 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.709,80 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.612,40 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.649,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.677,70 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.682,80 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.709,80 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers vindt support, geen ruimte voor twijfel!

De bitcoin koers vond na afgelopen vrijdag keurig support en een test van de weerstandszone van $13.800-14.000 werd een feit. Zoals ik in de...