Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

Binance investeert $3 miljoen in over-the-counter trading desk Koi Trading

Een van de grootste cryptocurrency exchanges, Binance, heeft aangekondigd dat het zo’n $3 miljoen heeft geïnvesteerd in de Amerikaanse ‘over-the-counter’ (OTC) cryptocurrency trading desk Koi Trading. Koi Trading streeft ernaar een wereldwijd, volledig legitiem bedrijf te zijn voor privé crypto liquiditeit doeleinden. Hiernaast biedt het bedrijf ook haar diensten aan op het gebied van data science assistance, kwantitatief onderzoek en compliance consulting diensten.

Ella Zhang, het hoofd van Binance Labs, voegde hieraan toe:

Koi Trading’s missie is om een verbinding te bieden tussen fiat en cryptocurrencies die aan alle vereisten voldoet. Dit sluit dus erg goed aan bij de bredere visie van Binance om een infrastructuur te bouwen die een wereldwijd platform voor waarde-uitwisseling aanbiedt.

- Advertentie -

Volgens Koi Trading CEO en oprichter Hao Chen is het Koi team gereed voor de samenwerking. Zo zullen de traders en sales medewerkers van Koi samenwerken met een groot netwerk aan tegenpartijen in Noord-Amerika, Azië , en de Europese Unie.

De OTC-handel is sterk gestegen in populariteit, voornamelijk in China waar de overheid eerder dit jaar nog een compleet verbod had ingesteld op cryptocurrency exchanges. Ondertussen verloopt veel van de OTC-handel via de Chinese app WeChat. Echter brengt deze methode veel nadelen met zich mee, voornamelijk vanwege het gebrek aan veiligheid en professionaliteit.

Chen hoopt dus met Koi Trading de tekortkomingen op de OTC-marktplaatsen te verhelpen.

De OTC-‘boom’ is inmiddels een wereldwijd fenomeen; zo wist Circle’s OTC trading desk zo’n $100 miljoen aan volume binnen te halen. In een recente rapportage van Bloomberg kwam ook naar voren dat veel institutionele investeerders ook veel gebruik maken van OTC-handel via omwegen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.644,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.606,30 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.673,20 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.674,90 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.697,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.606,30 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.644,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.673,20 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.674,90 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.697,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers vindt support, geen ruimte voor twijfel!

De bitcoin koers vond na afgelopen vrijdag keurig support en een test van de weerstandszone van $13.800-14.000 werd een feit. Zoals ik in de...