Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Binance klaar met systeem upgrade, komt met 50.000 BNB giveaway en VIP gebruiker promo

Ongeveer een week na de hack staat cryptocurrency exchange Binance op het punt om alle activiteit weer te hervatten. Volges het laatste officiële bericht zal het in eerste instantie weer mogelijk zijn te storten en te traden. Kort daarna zouden ook opnames weer mogelijk moeten zijn. In de eerste paar zinnen van het bericht wordt het geheel toegelicht:

Binance heeft de systeem-update afgerond en zal alle handelsactiviteit hervatten om 1:00 PM (UTC). Vanaf nu tot aan het aanvangen van het handelen zullen gebruikers de mogelijkheid hebben om open orders te annuleren, stortingen te verwerken en andere gebruikersaccount-functies te benutten. Let wel, de opname-functie zal iets later actief zijn.

Opvallend is dat in het bericht niets genoemd wordt omtrent de uitgevoerde systeem-upgrade en de inhoud ervan.

- Advertentie -

Verder rept het persbericht over een promotie die wordt uitgerold als dank voor het geduld dat men heeft gehad tijdens de downtime van de exchange. Niet geheel verrassend wordt de Binance Coin (BNB) hiervoor gebruikt, die aan de hand van de promotie een paar procent in koerswaarde steeg.

Tijdens de promotieperiode tot 18 mei, maak je kans op een prijs van maar liefst 50.000 BNB ($1,35 miljoen op het moment). Daarvoor moet je als gebruiker van het platform tijdens de promotieperiode wel een handelsvolume hebben van minimaal een bitcoin. Daarnaast biedt Binance ook nog een goedmakertje die gebruikt kan worden door klanten met een VIP-status. Deze klanten kunnen namelijk gratis naar een volgend ‘level’ tot 22 mei.

Heb je afgelopen maandag de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik dan hierom deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.939,23 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.939,23 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...