Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) exchange OKEx haalt hard uit naar Binance vanwege DeFi steun en meer

Jay Hao, CEO van cryptocurrency exchange OKEx, haalt hard uit naar Binance en zijn CEO Changpeng ‘CZ’ Zhao voor hun recente steun aan dubieuze DeFi-projecten. Volgens Hao is de Binance Smart Chain (BSC) sterk gecentraliseerd en wordt de volledige chain gecontroleerd door maar één team. Hao gebruikt BakerySwap, dat gebouwd is op BSC, als voorbeeld. De gedecentraliseerde exchange (DEX) stortte binnen slechts 12 uur in elkaar, wat leidde tot protesten in China en elders:

- Advertentie -

De reeks van tweets komt voort uit een eerdere thread van 15 september, waarin hij CZ en zijn medeoprichter van Binance, Yi He, veroordeelde vanwege de overhaaste SUSHI listing op hun platform. Hao bekritiseerde Binance’s “onverantwoordelijke misgedrag dat het vertrouwen van de crypto community schaadde en ervoor zorgde dat #DeFi achteruit ging.”

Het gaat er in deze discussie vooral om dat CZ discutabele projecten openbaar bespreekt om vervolgens nadat deze crashen de tweets te verwijderen. Want ook op het platform van OKEx zelf is SUSHI een optie om te handelen. Dit komt door het immense succes van DEX’s zoals Uniswap, dat recent zijn eigen coin heeft gepubliceerd, die hevig concurreren met de traditionele crypto exchanges.

Exchanges zitten in een heel lastig dilemma; ze hebben de keuze om ofwel bij traditionele cryptocurrencies te houden geen trending DeFi-tokens verhandelen, en mogelijk gebruikers te verliezen aan DEX’s, of ze gaan mee in de hype waarbij ze het risico lopen om dubieuze tokens te verhandelen die kunnen zorgen voor het verlies van heel veel vermogen en die het crypto-ecosysteem zullen schaden.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.379,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.417,60 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.429,70 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.458,90 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.580,90 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.580,90 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.379,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.417,60 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.429,70 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.458,90 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...