Timo Bult Timo Bult
15/06/2020 17:01 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 15/06/2020 17:01

Bitcoin (BTC) peer-to-peer marktplaats Paxful en exchange OKEx bundelen krachten met nieuwe samenwerking

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Bitcoin (BTC) peer-to-peer marktplaats en exchange OKEx bundelen krachten met nieuwe samenwerking

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

De peer-to-peer bitcoin (BTC) marktplaats Paxful gaat de samenwerking aan met de bekende cryptocurrency-exchange OKEx. Dankzij de samenwerking zullen gebruikers van de platformen kunnen gaan profiteren van de producten van beide platformen. Dit maakten de partijen onlangs bekend in een aankondiging.
Paxful is een peer-to-peer marktplaats, wat inhoudt dat bitcoin kopen en bitcoin verkopen direct kan plaatsvinden met een tegenpartij. Door de samenwerking met OKEx zullen de gebruikers van Paxful gebruik kunnen gaan maken van OKEx’ handelsproducten zoals margin trading, futures en zijn spotmarkt.
OKEx gebruikers kunnen op hun beurt gebruikmaken van Paxful’s betalingsmethodes om bitcoin te kopen. Dit kan bijvoorbeeld via de kiosks van het platform waar meer dan 160 fiatvaluta worden geaccepteerd.
In een reactie aan Cointelegraph zei de CEO van Paxful, Ray Youseff:

“De samenwerking tussen OKEx en Paxful zal nieuwe kansen bieden voor gebruikers aan beide kanten en geeft aan dat de crypto-industrie zich waar mogelijk meer verenigt om elkaars sterke punten te gebruiken om hun gebruikers meer opties te bieden.”

Voor OKEx pakt de samenwerking mooi uit. Het zal namelijk de infrastructuur van Paxful kunnen gaan gebruiken om zijn diensten verder uit te breiden. Landen waar het onder andere naar kijkt zijn Canada, Chili, Venezuela en Duitsland. De CEO van OKEx, Jay Hao, laat in een reactie weten:

Door deze samenwerking kunnen we meer gebruikers in ontwikkelingsregio’s bereiken met behulp van de bestaande infrastructuur en betalingsopties van Paxful en hen blootstellen aan de voordelen van OKEx’s geavanceerde technologie en gediversifieerde productsuite.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie