Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Bitcoin (BTC) peer-to-peer marktplaats Paxful en exchange OKEx bundelen krachten met nieuwe samenwerking

De peer-to-peer bitcoin (BTC) marktplaats Paxful gaat de samenwerking aan met de bekende cryptocurrency-exchange OKEx. Dankzij de samenwerking zullen gebruikers van de platformen kunnen gaan profiteren van de producten van beide platformen. Dit maakten de partijen onlangs bekend in een aankondiging.

Paxful is een peer-to-peer marktplaats, wat inhoudt dat bitcoin kopen en bitcoin verkopen direct kan plaatsvinden met een tegenpartij. Door de samenwerking met OKEx zullen de gebruikers van Paxful gebruik kunnen gaan maken van OKEx’ handelsproducten zoals margin trading, futures en zijn spotmarkt.

- Advertentie -

OKEx gebruikers kunnen op hun beurt gebruikmaken van Paxful’s betalingsmethodes om bitcoin te kopen. Dit kan bijvoorbeeld via de kiosks van het platform waar meer dan 160 fiatvaluta worden geaccepteerd.

In een reactie aan Cointelegraph zei de CEO van Paxful, Ray Youseff:

“De samenwerking tussen OKEx en Paxful zal nieuwe kansen bieden voor gebruikers aan beide kanten en geeft aan dat de crypto-industrie zich waar mogelijk meer verenigt om elkaars sterke punten te gebruiken om hun gebruikers meer opties te bieden.”

Voor OKEx pakt de samenwerking mooi uit. Het zal namelijk de infrastructuur van Paxful kunnen gaan gebruiken om zijn diensten verder uit te breiden. Landen waar het onder andere naar kijkt zijn Canada, Chili, Venezuela en Duitsland. De CEO van OKEx, Jay Hao, laat in een reactie weten:

Door deze samenwerking kunnen we meer gebruikers in ontwikkelingsregio’s bereiken met behulp van de bestaande infrastructuur en betalingsopties van Paxful en hen blootstellen aan de voordelen van OKEx’s geavanceerde technologie en gediversifieerde productsuite.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.833,13 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.708,91 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.755,02 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.786,52 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.168,30 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.708,91 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.755,02 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.786,52 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.833,13 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.168,30 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...