Home Nieuws Bitcoin nieuws Bitcoin exchange Binance komt mogelijk met BTC opties

Bitcoin exchange Binance komt mogelijk met BTC opties

De in Malta gevestigde cryptocurrency exchange Binance hintte in een raadselachtige tweet van 3 april dat het bedrijf in de toekomst de bitcoin (BTC) opties aan gaat bieden. Volgens Binance zou de functionaliteit nog in testfase verkeren.

- Advertentie -

Optiecontracten zijn, vergeleken met aandelen of cryptocurrencies, zeer complexe financiële producten. De waarde hangt af van de volatiliteit van het onderliggende aandeel. Dit is aantrekkelijk voor beleggers omdat zij geld kunnen verdienen door op de prijs van het aandeel op een bepaald moment in de toekomst te speculeren. Vermoedelijk zal Binance dit introduceren voor Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Ripple (XRP).

Met de introductie van opties werkt Binance mogelijk naar een bedrijfsuitbreiding waarbij de exchange gebruikers verschillende financiële instrumenten en producten kan aanbieden om zo efficiënter te traden. Opties die op het platform worden verhandeld, zouden ook de liquiditeit van de cryptocurrencies helpen vergroten.

Binance ziet kansen

De pandemie, veroorzaakt door het coronavirus, heeft de wereld op zijn kop gezet en de wereldeconomie tot een onzekere stilstand gebracht. Op het moment worden er mondiaal maatregelen genomen om de economische en financiële gevolgen van het virus te beperken. Een groot aantal bedrijven vermindert activiteiten drastisch, terwijl de crypto-industrie en vooral Binance juist lijkt te profiteren van het pessimistische sentiment.

Vrijdag 10 april om 20:00 uur organiseren we een Ask Me Anything (AMA) sessie met David en Michiel. Stel je vragen en discussieer live met ons mee!

Afgelopen maand hebben we kunnen aanschouwen – zo medio maart – dat de koers van bitcoin meeging in de leegstroom van beurzen wereldwijd. Kan bitcoin na deze pullback de rug rechten? Lees verder in de analyse van Michiel!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.101,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.159,55 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.163,73 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.177,60 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.635,65 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: K.O. in aantocht voor financiële markt

Wat een tijd om in te leven. Er gebeurt op economisch vlak zo ontzettend veel dat het bijna niet bij te benen is. Waar...

Volgens onze analist Michiel is één ding zeker, Bitcoin zal de komende maanden de ware vuurproef ondergaan! Lees verder in zijn meest recente column!

Meer columns en analyses lezen? Bekijk dan zeker ook onze Crypto Talk.