Thom Derks Thom Derks
28/10/2022 12:15 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 28/10/2022 12:15

Bitcoin kopen bij Anycoin Direct is misschien wel het veiligst

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Bitcoin kopen bij Anycoin Direct is misschien wel het veiligst

Foto: Tendo/Shutterstock

Bitcoin (BTC) is in 2008 door Satoshi Nakamoto bedacht als een decentrale vorm van geld die je volledig in eigen beheer kunt bewaren. Dat gegeven komt echter met de grote verantwoordelijkheid om de beveiliging van jouw bitcoin-vermogen goed op orde te hebben. Vooral voor beginners kan dat een lastige en soms zelfs gevaarlijke opgave zijn.

AnyCoin Direct, een Nederlandse partij waar je bitcoin kunt kopen en verkopen, lost dat probleem op met een veilig systeem waarin zij dat beheer van jouw eigen wallet volledig overnemen.

Binance keert terug naar India door miljoenenboete te betalen
  • icon-walletsexchanges
    Wallets en Exchanges

Crypto hack? Niet jouw probleem

Het gave aan het systeem van Anycoin Direct is dat jij hierdoor volledig zorgeloos bitcoin kunt kopen en verkopen. Staat er malafide software op jouw computer? Dan kunnen hackers in 99 procent van de gevallen alsnog niet bij jouw bitcoin komen. Hacks en andere vormen van diefstal zijn via een partij als Anycoin Direct niet langer jouw probleem.

De veiligheid van jouw vermogen wordt voor jou geregeld. Je kunt dit een beetje vergelijken met partijen waar je goud en zilver kunt kopen, die dat vervolgens voor jou in een kluis bewaren. De gedachte dat jouw fysieke goud en zilver thuis in een kluis ligt heeft voordelen, maar kan ook voor een onveilig gevoel zorgen.

Vooralsnog is het bij Anycoin Direct alleen mogelijk om met een custodial wallet van het bedrijf te werken. Maar je kunt er uiteraard ook voor kiezen om je bitcoin naar een eigen wallet te laten sturen. Dit kan direct met je eerste aankoop, maar je kunt er ook voor kiezen om eerst meer te leren over de technologie en het beheer aan de broker overlaten.

Advertentie

De kluis van Anycoin Direct

De Anycoin Vault is een digitale kluis waar jij veilig en vertrouwd al jouw cryptocurrency’s kunt bewaren. Binnen de kluis is het mogelijk om zonder problemen verschillende crypto’s tegen elkaar uit te wisselen. Ben je de relatieve stabiliteit van bitcoin beu en wil je een gokje wagen? Dan is het bij Anycoin Direct ook mogelijk om 50 verschillende altcoins te kopen.

Deze variëren van het grote ethereum (ETH) tot kleinere munten als waves (WAVES), axie inifinity (AXS) en natuurlijk dogecoin (DOGE). Ben je nieuw in de magische wereld van cryptocurrency’s? Dan kun je erop vertrouwen dat je met het aanbod van Anycoin Direct uit de voeten kunt.

Anycoin Direct is vanaf 2013 actief op de Nederlandse markt en is op het moment van schrijven een internationaal platform, dat door heel Europa actief is. Het is de missie van AnyCoin Direct om de beste en meest vertrouwde dienstverlening van de markt te bieden. Dat doen ze door een gebruiksvriendelijk interface aan te bieden, waarin ook beginners eenvoudig hun weg kunnen vinden.

Deel dit artikel
Thom Derks

Thom is een expert op het gebied van macro-economie, bitcoin en het afzeiken van altcoins. Verder schrijft hij een eigen macro-nieuwsbrief op Substack, laat hij soms iets van zich horen op Twitter en is hij niet-praktiserend Meester in de Rechten (universiteit Leiden).

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie