Rico Engelbarts
22/12/2019 07:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 22/12/2019 07:00

Bitfinex exchange geeft klanten nu de mogelijkheid om te betalen met credit- en debetkaart

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Bitfinex exchange geeft klanten nu de mogelijkheid om te betalen met credit- en debetkaart

Foto: tocak/Shutterstock

Cryptocurrency exchange Bitfinex heeft het mogelijk gemaakt voor haar gebruikers om crypto te kopen met credit- en debetkaarten (bankpas).

De exchange kondigde maandag 20 december aan:

Koop cryptocurrencies met uw bankpas of creditcard op Bitfinex. Of het nu Bitcoin, Tether, Ethereum of andere ERC20-tokens zijn, kies uw favoriet en koop rechtstreeks met uw creditcard of betaalpas.

December is qua ontwikkelingen een productieve maand geweest voor Bitfinex, waarbij de exchange en het bedrijf Bitrefill samenwerkten om de klanten van Bitfinex de mogelijkheid te bieden om met bitcoin (BTC) te winkelen via het Lightning Network. Dankzij de samenwerking kunnen klanten meer dan 2.000 verschillende prepaid vouchers kopen met BTC. De vouchers kunnen gebruikt worden voor diensten en producten die te gebruiken zijn voor gamen, dineren, entertainment, reizen en veel meer.

Een andere ontwikkeling is de samenwerking met Chainalysis, een in New York gevestigd blockchain-analysebedrijf dat Bitfinex antiwitwas compliance-oplossingen biedt. Zo kan de exchange de realtime monitoring-technologie van Chainalysis gebruiken om uitschieters met een hoog risico te identificeren temidden van de enorme hoeveelheid transacties.

Ook handelsplatform bitFlyer kondigde deze maand de lancering van “Instant Buy” aan op haar Europese platform. De exchange biedt Europese gebruikers de mogelijkheid om cryptocurrency te kopen met behulp van een creditcard, betaalpas en lokale betaalmethodes zoals Sofort, iDEAL en GiroPay.

Daarnaast gaat Coinbase Card, de Visa crypto-betaalkaart van cryptocurrency exchange Coinbase, Dai (DAI) ondersteunen, een stablecoin gekoppeld aan de Amerikaanse dollar. Coinbase Card ondersteunt de grotere cryptocurrencies al, waaronder bitcoin, litecoin en ethereum.

Crypto Insider David heeft weer een nieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) analyse online staan! Het wordt volgens David mogelijk tijd om toe te slaan!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie