Timo Bult Timo Bult
10/07/2019 06:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 10/07/2019 06:00

Bitpanda haalt tijdens private sale BEST-token €10 miljoen op, verkoop nu opengesteld via IEO

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…

Bitpanda, de in Wenen gevestigde cryptocurrency exchange, heeft naar verluidt al €10 miljoen opgehaald tijdens de private sale van haar nieuwe cryptocurrency: Bitpanda Ecosystem Token (BEST). Nu zal het de verkoop openstellen aan iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwe altcoin middels een initial exchange offering (IEO).
Bitpanda is een van de grootste Europese handelsplatformen. Het heeft zo’n 1 miljoen actieve gebruikers en heeft 120 werknemers die het platform continue blijven ontwikkelen. De nieuwe cryptocurrency van het bedrijf zal gebruikers van het handelsplatform een aantal voordelen bieden.
Zo krijgen gebruikers 25% korting op transactiekosten wanneer zij deze met BEST betalen. Daarnaast krijgen investeerders voorrang op het Bitpanda Launchpad, een IEO-platform dat nog gelanceerd moet worden.
In een reactie stelt de CEO van Bitpanda, Eric Demuth, dat BEST een belangrijke rol speelt binnen het ecosysteem van het bedrijf:

BEST is de brandstof van het Bitpanda-ecosysteem, wat betekent dat het Bitpanda-platform, de Bitpanda Global Exchange en toekomstige producten, zoals het Bitpanda Launchpad, intensief gebruik zullen maken BEST. Het zal een vitale rol spelen in Bitpanda’s wereldwijde expansie en in het maken van onze visie van het democratiseren van persoonlijke financiën.

Bitpanda Global Exchange is een platform dat op 7 augustus gelanceerd zal gaan worden. Dit handelsplatform is gericht op ervaren beleggers en institutionele investeerders. Op de exchange kunnen zij zowel van fiat-naar-crypto als crypto-naar-crypto transacties uitvoeren.
Tijdens de private verkoop van BEST werd al zo’n €10 miljoen opgehaald, ongeveer 20% van de totale voorraad. In totaal worden er 500 miljoen van de 1 miljard BEST-tokens verkocht. Op dit moment is de prijs van een BEST-token €0,09.
Heb je gisteren de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David gemist? Lees deze dan alsnog door hier te klikken!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie