Timo Bult Timo Bult
10/07/2019 06:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 10/07/2019 06:00

Bitpanda haalt tijdens private sale BEST-token €10 miljoen op, verkoop nu opengesteld via IEO

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…

Bitpanda, de in Wenen gevestigde cryptocurrency exchange, heeft naar verluidt al €10 miljoen opgehaald tijdens de private sale van haar nieuwe cryptocurrency: Bitpanda Ecosystem Token (BEST). Nu zal het de verkoop openstellen aan iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwe altcoin middels een initial exchange offering (IEO).
Bitpanda is een van de grootste Europese handelsplatformen. Het heeft zo’n 1 miljoen actieve gebruikers en heeft 120 werknemers die het platform continue blijven ontwikkelen. De nieuwe cryptocurrency van het bedrijf zal gebruikers van het handelsplatform een aantal voordelen bieden.
Zo krijgen gebruikers 25% korting op transactiekosten wanneer zij deze met BEST betalen. Daarnaast krijgen investeerders voorrang op het Bitpanda Launchpad, een IEO-platform dat nog gelanceerd moet worden.
In een reactie stelt de CEO van Bitpanda, Eric Demuth, dat BEST een belangrijke rol speelt binnen het ecosysteem van het bedrijf:

BEST is de brandstof van het Bitpanda-ecosysteem, wat betekent dat het Bitpanda-platform, de Bitpanda Global Exchange en toekomstige producten, zoals het Bitpanda Launchpad, intensief gebruik zullen maken BEST. Het zal een vitale rol spelen in Bitpanda’s wereldwijde expansie en in het maken van onze visie van het democratiseren van persoonlijke financiën.

Bitpanda Global Exchange is een platform dat op 7 augustus gelanceerd zal gaan worden. Dit handelsplatform is gericht op ervaren beleggers en institutionele investeerders. Op de exchange kunnen zij zowel van fiat-naar-crypto als crypto-naar-crypto transacties uitvoeren.
Tijdens de private verkoop van BEST werd al zo’n €10 miljoen opgehaald, ongeveer 20% van de totale voorraad. In totaal worden er 500 miljoen van de 1 miljard BEST-tokens verkocht. Op dit moment is de prijs van een BEST-token €0,09.
Heb je gisteren de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David gemist? Lees deze dan alsnog door hier te klikken!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Timo is hoofdredacteur van Crypto Insiders en een gepassioneerde voorstander van de real-world toepassingen van cryptotechnologie. Zijn interesse werd gewekt tijdens zijn werk voor een groot Fins accountancybedrijf, waar hij onderzoek deed naar het toepassen van blockchain door financiële bedrijven. Ook voor zijn Master’s thesis bleef hij in de cryptohoek. Hij onderzocht hoe NFT’s in kunnen worden toegepast in games, en welke uitdagingen daar liggen. Timo gelooft dat cryptotechnologie onze economie inclusiever, eerlijker en welvarender kan maken, en dat de transparantie van deze technologie corruptie in ontwikkelingslanden kan tegengaan.

Net binnen
Trending
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
‘Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren’
Memecoin-oprichter in tranen, crypto koers crasht 90% tijdens livestream
Bitcoin’s zware correctie: Lange termijn investeerders veranderen strategie
El precio del Bitcoin se dispara, pero China ensombrece los mercados
Bitcoin-verbod China wankelt, geruchtenmolen op volle toeren
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Advertentie

Trending Wallets en Exchanges nieuws

'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
‘Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren’
Bitcoin volgt patroon uit 2016 perfect, suggereert nieuwe stijging
Coinbase waarschuwt: Onrustig crypto-kwartaal op komst
Miljarden aan bitcoin terug op de markt, koers daalt naar $59.000
Bitcoin overleeft Mt. Gox schok: analisten verdeeld over marktimpact
Advertentie