Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Bitpanda haalt tijdens private sale BEST-token €10 miljoen op, verkoop nu opengesteld via IEO

Bitpanda, de in Wenen gevestigde cryptocurrency exchange, heeft naar verluidt al €10 miljoen opgehaald tijdens de private sale van haar nieuwe cryptocurrency: Bitpanda Ecosystem Token (BEST). Nu zal het de verkoop openstellen aan iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwe altcoin middels een initial exchange offering (IEO).

Bitpanda is een van de grootste Europese handelsplatformen. Het heeft zo’n 1 miljoen actieve gebruikers en heeft 120 werknemers die het platform continue blijven ontwikkelen. De nieuwe cryptocurrency van het bedrijf zal gebruikers van het handelsplatform een aantal voordelen bieden.

- Advertentie -

Zo krijgen gebruikers 25% korting op transactiekosten wanneer zij deze met BEST betalen. Daarnaast krijgen investeerders voorrang op het Bitpanda Launchpad, een IEO-platform dat nog gelanceerd moet worden.

In een reactie stelt de CEO van Bitpanda, Eric Demuth, dat BEST een belangrijke rol speelt binnen het ecosysteem van het bedrijf:

BEST is de brandstof van het Bitpanda-ecosysteem, wat betekent dat het Bitpanda-platform, de Bitpanda Global Exchange en toekomstige producten, zoals het Bitpanda Launchpad, intensief gebruik zullen maken BEST. Het zal een vitale rol spelen in Bitpanda’s wereldwijde expansie en in het maken van onze visie van het democratiseren van persoonlijke financiën.

Bitpanda Global Exchange is een platform dat op 7 augustus gelanceerd zal gaan worden. Dit handelsplatform is gericht op ervaren beleggers en institutionele investeerders. Op de exchange kunnen zij zowel van fiat-naar-crypto als crypto-naar-crypto transacties uitvoeren.

Tijdens de private verkoop van BEST werd al zo’n €10 miljoen opgehaald, ongeveer 20% van de totale voorraad. In totaal worden er 500 miljoen van de 1 miljard BEST-tokens verkocht. Op dit moment is de prijs van een BEST-token €0,09.

Heb je gisteren de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David gemist? Lees deze dan alsnog door hier te klikken!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.281,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.099,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.110,80 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.147,40 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.186,90 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.281,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.099,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.110,80 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.147,40 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.186,90 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...