Ivo Melchers Ivo Melchers
14/06/2023 16:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/06/2023 16:00

Bitvavo en Marco van Basten enthousiasmeren Oranje fans met hologram technologie

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…

Het Nederlands elftal speelt vanavond zijn eerste wedstrijd in de eindronde van de Nations League. In de halve finale zal ons kikkerlandje af moeten rekenen met Kroatië om vervolgens in de finale tegen Spanje of Italië te strijden om de eindwinst. Nu draagt de Nations League, die in 2018/2019 voor het eerst werd gespeeld, uiteraard minder waarde dan het EK en WK, maar dat neemt niet weg dat we als land weer eens een prijs kunnen winnen. Bitvavo, de trotse partner van de KNVB, heeft iets verzonnen om het Oranje legioen aan te wakkeren.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Bitvavo laat de Oranje leeuw brullen

Het Nederlands elftal is slechts twee wedstrijden verwijderd om de eindzege in de Nations League binnen te slepen en hier heeft het de steun van het hele land hard nodig. Om de innerlijke leeuw van alle voetballiefhebbers uit ons land te laten brullen, heeft Bitvavo de hulp ingeschakeld van niemand minder dan oranjelegendes Marco van Basten en Anouk Hoogendijk.

De oranjesterren werden uitgenodigd in een innovatieve studio om daar vervolgens geconfronteerd te worden met hologrammen van zichzelf én de welbekende Oranje leeuw.

Tijdens het zien van de hologrammen benadrukken de ex-internationals dat ‘’finales er zijn om te winnen’’ en dat je als speler bovendien ‘’geschiedenis kunt schrijven’’.

Bitvavo sloot in maart vorig jaar een meerjarige sponsordeal met de KNVB die tot tenminste 2024 zal duren. Door de handen ineen te sluiten met de KNVB wil het crypto zichtbaarder maken voor alle Nederlanders.

Nu heeft de geavanceerde technologie van hologrammen uiteraard niets met bitcoin (BTC) of crypto in het algemeen te maken, maar Bitvavo illustreert wel de kracht van technologie in zijn algemeen. Eind 2022 liet Bitvavo deze kracht ook al zien in een bijzondere actie omtrent het WK. Het had namelijk een robotarm ontwikkeld die handtekeningen van Oranje spelers op shirts kon zetten.

Blockchain, de ruggengraat van de crypto industrie, is ook een innovatieve technologie waar veel mensen vandaag de dag nog maar weinig van af weten.

Brul Oranje naar succes

Nu zal de wil om te winnen vanzelfsprekend niet ontbreken bij de KNVB, de bondscoach en natuurlijk het belangrijkste, de spelersselectie. Desondanks wil de grootste crypto exchange van ons land met deze video nu ook alle Oranje fans het besef laten doordringen dat het Nederlands elftal op de vooravond staat van misschien wel een nieuwe prijs.

‘’Let’s all awake our inner lion and roar the team to succes’’

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo is zich sinds begin 2021 volop gaan verdiepen in de wereld van cryptocurrencies en de blockchain-technologie. Er ging een hele nieuwe wereld voor hem open en hoe meer hij ging begrijpen, des te meer potentie hij begon te zien in de onderliggende blockchain-technologie. Sinds de eerste dag dat hij in aanraking kwam met cryptocurrencies is hij nooit meer gestopt met het leren hierover. Ook zit Ivo in het laatste jaar van zijn bachelor ‘Economic Psychology’ op de universiteit in Tilburg en gaat hij volgend jaar een aansluitende master doen in dit interessante gebied.

Net binnen
Trending
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
Bitcoin stijgt hard voorbij $72.000, markt reageert explosief
Nieuwe cryptomunt ontploft en klimt met 231% op eerste handelsdag
Advertentie

Trending Wallets en Exchanges nieuws

politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
Crypto ontbijt: koersen herstellen, beleggers investeren weer & meer
Nederlanders verdienen 135% door met AI op Bitvavo in crypto te handelen
Crypto handelaar maakt 70.000 dollar winst met ChatGPT trading bot
Crypto handelaar maakt 70.000 dollar winst met ChatGPT trading bot
Advertentie