boerse_stuttgart_lanceert_eerste_duitse_cryptocurrency_trading_app

Boerse Stuttgart lanceert eerste Duitse cryptocurrency trading app

12

De beurs-operator Boerse Stuttgart heeft op donderdag aangekondigd een nieuwe cryptocurrency trading app te zullen lanceren. De applicatie, Bison genaamd, is de eerste applicatie in zijn soort van onze oosterburen.

De applicatie werd ontwikkeld door een dochteronderneming van de beurs-operator, Sowa Labs. Met de applicatie kunnen handelaren van 6 uur in de ochtend tot middernacht cryptocurrencies kopen met euro’s.

De CEO van Sowa Labs, Ulli Spankowski, legt uit dat het bedrijf verdient op de spread van transacties. Het is volgens hem daarnaast zeer eenvoudig om je aan te melden en de identiteitverificaties door te lopen.

Het is voor gebruikers bijvoorbeeld niet nodig om een wallet aan te maken, de crypto wordt namelijk bewaard door een andere dochteronderneming van Boerse Stuttgart, Blocknox genaamd. Dit bedrijf zal als vermogensbeheerder handelen voor alle cryptocurrencies die worden gekocht op het platform.

Spankowski ging in de aankondiging verder in op de toekomstplannen omtrent Bison:

Deze omvatten de uitbreiding van de handel tot 24 uur per dag, zeven dagen per week en aanvullende handelsfunctionaliteiten. We zullen ook de handel in nieuwe cryptocurrencies mogelijk maken, die zullen worden geselecteerd op basis van criteria zoals marktkapitalisatie, interesse van klanten en of ze in bewaring kunnen worden gehouden.

Op dit moment is de applicatie alleen beschikbaar in Duitsland. Echter is Boerse Stuttgart van plan verder uit te breiden. Het wordt daarmee nog makkelijker om crypto met fiat-valuta, zoals de euro, te kopen, iets wat een positieve invloed op de algehele crypto-industrie zal hebben.  

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

+
Satos

9/10

€9.481,02 Kopen
Litebit

8.9/10

€9.386,09 Kopen
Coinmerce

8.9/10

€9.403,86 Kopen
Bitcoinmeester

8.7/10

€9.458,88 Kopen
Bitvavo

8.7/10

€9.363,00 Kopen
Anycoin Direct

8.4/10

€9.460,20 Kopen
Bitkassa

7.4/10

€9.567,83 Kopen
Bitonic

7.4/10

€9.424,19 Kopen
Laatste nieuws